Reklam, Dizi, Sinema Oyunculuğu

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 19 Şubat 2009 Perşembe

Yer: Ekol Drama Sanat Evi

Adres: Valikonağı Caddesi Prof. Orhan Ersek Sokak No: 3/2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 234 09 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 19, 2009
YETİŞKİN REKLÂM, DİZİ, SİNEMA OYUNCULUĞU
Ekol Drama Sanat Evi; 18 ve üstü yaş grubuna yönelik olarak, 10 senedir verdiği Çağdaş Tiyatro eğitimlerinin ardından, dört sene önce 17.09.2004 tarihinde, yine 18 ve üstü yaş grubuna yönelik olarak Reklam, Dizi ve Sinema Oyunculuğu eğitimlerine başlamıştır. Genel Sanat Yönetmenimiz Ayla ALGAN, Murat ŞENOL ve Burak AKSAK yönetiminde çalışmalarına devam eden bu bölüm, 9 haftalık dönemler halinde haftada 2 gün günde üç saat olarak eğitim vermektedir ve sinema-dizi yapımcılarının talebiyle oluşturulmuştur.

PROGRAMIN NİTELİĞİ / AMACI:Oyuncu adaylarına senaryo yazımı, tip ve karakterlerin kişilik incelemesi, çekim senaryosu, tip ve karakterlerin oyun devamlılığı, amors devamlılığı, kamera önü, görsel yaratılanların; görsel, sessel, duyu incelenmesi, rejisör, oyuncu iletişiminde jargonlar, sinema dili eğitimleri ile hem donanım kazandırılmakta, hem de sektörde tercih edilen kişiler olmaları sağlanmaktadır. Eğitim sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir eğitim kurumu olarak “Sertifika” verilmektedir.
Türkiye’nin en ciddi ve güçlü ajanslarının yönlendirmesi ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalar neticesinde birçok uluslararası başarıya imza atan öğrenciler yetiştirdik. 2005 yılında Türkiye Güzeli seçilerek, dünya genelinde ülkemizi başarı ile temsil eden Hande SUBAŞI, Çin’de yapılan uluslararası yarışmada ülkemize birincilik kazandıran Tolgahan SAYIŞMAN gibi öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duymaktayız.
YER: Ekol Drama Sanat Evi Nişantaşı
Adres: Valikonağı Caddesi Prof. Orhan Ersek Sokak No: 3/2
Tel: 0 212 234 09 93
Ekol Drama Sanat Evi Bahçeşehir
Adres: Verde Molino AVM. No: 432/5 Rumeli Cad. Bahçeşehir 2. Kısım
Tel: 0 212 607 29 10
GÜN: Pazartesi – Çarşamba, Salı – Perşembe SAAT: 18.30 – 21.30
ÜCRET: Toplam 9 haftalık kur bedeli 1300 TL + KDV (KDV bedeli %8’dir.)

ÇOCUK REKLÂM, DİZİ, SİNEMA OYUNCULUĞU
Özellikle yetişkin Reklam, Dizi ve Sinema Oyunculuğu bölümünün başarıları sonucunda, dizi ve sinema yapımcıları, bu kez de sektörün ihtiyacı çocuk oyuncuları eğitmemizi talep etmişlerdir.
Programın Amacı:
Reklam-dizi ve sinema filmlerine eğitimli, deneyimli çocuk oyuncular yetiştirerek, yetişkin oyuncuların bile zaman zaman uyum sağlamakta zorlandıkları set ortamına çocuk oyuncu adaylarını fiziksel ve psikolojik olarak hazırlamaktır. Eğitim esnasında en başta kişisel gelişim ve özgüven kazandırma amaçlı olarak, yaratıcı drama tekniklerini kullanmamızın sebebi; çocukların film çekimleri esnasında girmiş oldukları tiplerin, film gereği canlandırdıkları bir rol, birer hayal kahramanı olduğunun, gerçek hayatla ilgisi olmadığının bilincine vararak, çekim sona erince gerçek hayatlarına adapte olurken sıkıntı çekmelerini önlemektir.
Bu amaçla 2 yıl arayla 2 kez bir basın duyurusu yaparak, başvuran yaklaşık 1000 aday arasından yetenekli ve istekli çocuklar seçilmiştir; yaklaşık 90–100 kişi olarak seçilen bu çocuklar aldıkları eğitim sonucunda bugün birçok dizi ve reklamda aranan ve tercih edilen yüzler olmuşlardır. Bu organizasyonun 3.’sünü de bu yıl yapmak arzusundayız.
19 Ocak 2009 itibariyle alınacak başvuruları takiben, 01 Şubat 2009 tarihinde, saat 13:00 – 17:00 arasında Ekol Drama Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek olan seçmelerde, casting çekimleri sonucunda uygun görülen 5-6 / 7-9 / 10-12 / 13-15 yaş grubu çocuk, genç oyuncu adayları 12 haftalık eğitime katılmaya hak kazanacaklardır. Eğitim sonunda sertifika verilecektir.
Eğitmenler: Murat ŞENOL, Burak AKSAK, Deniz SORUKLU, Gözde ATALAY, Filiz IŞIK, Hülya AYDIN, Duygu Seda TOMRU, Melis BİLGİN, Erman BOSTAN.
YER: Ekol Drama Sanat Evi Nişantaşı
Adres: Valikonağı Caddesi Prof. Orhan Ersek Sokak No: 3/2
Tel: 0 212 234 09 93
Ekol Drama Sanat Evi Bahçeşehir
Adres: Verde Molino AVM. No: 432/5 Rumeli Cad. Bahçeşehir 2. Kısım
Tel: 0 212 607 29 10
SAAT: Haftada 3 saat (Ders saatleri değişebiliyor).
ÜCRET: 900 TL + KDV (KDV bedeli %8’dir.)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT