Resimlerle Dans ve Hareket Terapisi

Tarihler: 18 Temmuz 2020 Cumartesi ~ 18 Temmuz 2020 Cumartesi 14:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Atölye - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2020 ~ Tem 18, 2020
Resimlerle Dans ve Hareket Terapisi atölyesi sizlerle buluşuyor.

"Atölye çalışmasına önce dans ve hareket terapisi ve uygulama örnekleri ile ilgili paylaşımlarla başlıyoruz, ardından bedenlerimizi ısıtarak biraz hareket ettiriyoruz. Suna ve İnan Kıraç Vakfı Koleksiyon Sergilerinden Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar isimli sergi kapsamında sanatçı Jean-Baptiste Hilair'in Yeni Cami ve İstanbul Limanı eserinden esinlenerek hareket doğaçlaması yapıyoruz. Fausto Zonaro'nun eseri İngiliz Elçisinin Kızı Tahtırevanda, eserinden esinlenerek ise postür, kostüm ve güç gibi temalarla çalışıyoruz. Bu atölye bedenle ifade konusunda biraz merak, biraz keşif içeriyor! Atölye için bulunduğunuz mekanda hareket edebileceğiniz bir alan olması yeterli olur."

*Etkinlik sonunda katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.

*Etkinlik Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecektir. Atölyelerin linki sadece biletli katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır.

Eğitmen Hakkında
Seda Güney, dans hareket terapisti, eğitimci ve süpervizör olarak, bedenle öğrenme, travma rehabilitasyonu, yaratıcılık ve sosyal değişim alanlarında çocuk, yetişkin, farklı gelişenler ve mülteciler ile çalışmaktadır. ADMP, UK (Association for Dance and Movement Psychotherapy) profesyonel üyesidir. Çocuk, genç psikososyal destek ve güçlendirme, mültecilerle çalışmalar üzerine yaratıcı çözümler üreten proje ve kurumlarla birlikte çalışmış, eğitmen olarak içerik geliştirmiş, yurt içi ve yurt dışında atölyeler yönlendirmiştir.

İlişkili Sergi
: Kesişen Dünyalar, Elçiler ve Ressamlar
Eğitmen: Seda Güney

14:00-15:00

Bilet Fiyatları:

Online Atölye - 45.00 TL

Önemli Notlar:

- Eğitim için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Etkinliğe katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi etkinlikten önce sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize web sitemiz tarafından gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak eğitime katılamamanız halinde web sitemizin veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır. - Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya web sitemizin sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT