Restaurant Tatlıları Atölyesi, Le Cordon Bleu İstanbul'da!
Le Cordon Bleu İstanbul’da, Restoran Tatlıları Atölyemizde mükemmel tatlıyı hazırlamayı öğrenin. Katılımcılarımız, tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm hazırlık aşamaları Pastacılık Eğitmen Şeflerimiz ile birlikte nasıl yapılacağını öğrenecek.
Ders içerikleri: Pandispanya bazı Ahududu kreması Lavantalı dondurma Frenk üzümlü tuiel Kahveli küçük atıştırmalıklar Egzotik meyveli sorbe Karamelli mus
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
Kurslar maksimum 16 kişiliktir. Süre: 1 gün 18 Yaş sınırı vardır.
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kurslar da 18 yaş sınırı vardır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.