Royal Court'dan Oyun Yazarlarına Atölye Çalısması

Tarihler: 25 Haziran 2013 Salı ~ 15 Temmuz 2013 Pazartesi

Yer: Royal Court

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2013 ~ Tem 15, 2013

Royal Court’dan oyun yazarlarına atölye çalışması British Council, Türkiye'deki oyun yazarlarına, İngiltere'nin en önemli ulusal tiyatrolarından Royal Court ile birlikte atölye çalışmasına katılma fırsatı sunuyor. Bu sonbaharda, bir hafta sürecek yoğun oyun yazarlığı programını yürütmek üzere Royal Court İstanbul'a geliyor.

Oyun yazarlarının çalışmalarını geliştirmelerine destek olmak için British Council ve Royal Court iş birliğiyle düzenlenecek atölye çalışmasına başvurular başladı. Ana dilde oyun yazımını teşvik eden programa katılmak için İngilizce bilmek gerekmiyor. Son başvuru tarihi 15 Temmuz olan atölyeye katılım şartları British Council’in web sitesinde yer alıyor. (www.britishcouncil.org.tr)

Yazarların ihtiyaçları ve ilgi alanları doğrultusunda tasarlanacak olan atölye, sonbaharda İstanbul’da düzenlenecek. Her katılımcıya alanında profesyonel tiyatrocuların desteği ile yeni fikirleri araştırma fırsatı verecek atölye çalışması sonunda, katılımcılardan azacakları güncel ve orijinal bir oyun taslağını sunmaları istenecek.

Başvurular, aralarında British Council, Royal Court ve profesyonel tiyatroculardan oluşan bir panel tarafından değerlendirilecek. Atölye çalışmasını takiben, katılımcılar çalışmalarını Royal Court’a göndererek, iki sene boyunca oyunlarını geliştirmek için Royal Court ile çalışmaya devam edebilecekler.

Bilgi için: www.britishcouncil.org.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT