
İzle
Tarihler: 30 Ocak 2026 Cuma ~ 31 Ocak 2026 Cumartesi 30 Ocak 10:00 - 31 Ocak 10:00
Yer: Gaziantep Gastronomi Akademisi
Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe
Adres: Gaziantep Gastronomi Akademisi Şehitkamil Gaziantep
Yorumlar:
Fransız pastacılığının iki özel lezzetini kendi ellerinizle hazırlamaya ne dersiniz? Bu atölyede, tereyağlı dokusuyla öne çıkan Sablé Breton ve badem kremasıyla bilinen Frangipane tariflerini orijinal teknikleriyle öğreneceksiniz. Katılımc
Etkinlik Kuralları:
- Atölye kapsamında yapacağınız ürünlerin fazlasını saklama kapları yardımı ile götürebilirsiniz.
- Atölyemiz 18 yaş ve üzeri için uygundur.
- Satın alınan etkinliğin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Biletler tek kişiliktir.
- Mutfak tezgâhları tek kişinin çalışması için uygundur.
- Atölye günü fiziki veya dijital biletinizi getirmeyi unutmayınız!
- Atölye kapsamında en az 4 kişi, en fazla ise 8 kişilik katılabilmektedir.
- GAGA; önceden hiçbir uyarı yapmaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını gizli tutar.

Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.