Sanat ve Kostüm Tasarımı

Tarihler: 09 Mayıs 2021 Pazar ~ 09 Mayıs 2021 Pazar 09 Mayıs 2021 12:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2021 ~ May 9, 2021
Sanat ve Kostüm Tasarımı atölyesi, Online Etkinlikler kapsamında sizlerle...

Moda ve kostüm tasarımı sanattan nasıl beslenir? Disiplinlerarası çalışma ne demektir? Geçmişten günümüze kültürel özellikler tasarımda nasıl rol oynar?

Bu atölyede katılımcılar sanat tarihinden önemli yapıtları içeren bir oyunu oynarken, dönem, kültür ve mevsim gibi özelliklere göre kıyafet tasarımlarında detaylı incelemeler yapıyor. Kostüm tasarımı ile görsel sanat arasındaki ilişkiyi değerlendirdikten sonra, uygulama bölümü için hazırlanmış etkinlik kağıtlarındaki boş bir modelin üzerinde kolaj tekniği ile kendilerine özgü kostümlerini tasarlıyor. Çeşitli malzemeler ile dokular oluşturup, kendi desenlerini yaratıyorlar.  

Eğitmen: Işıl Aksoy
İncelenecek sanatçılar: Andy Warhol, Marc Chagall, Oskar Schlemmer, Sonia Delaunay, Hüseyin Çağlayan, Kazimir Malevich ve sanat tarihinden başka örneklerle birlikte.

Gerekli Malzemeler: Etkinlik kağıdı, makas, yapıştırıcı, kurşun kalem, bir adet karton, keçeli kalemler, pastel boya, dergilerden sayfalar ve farklı dokularda malzemeler örneğin alüminyum folyo, pişirme kağıdı, naylon, pamuk gibi evde bulabileceğiniz malzemeler. İsteğe bağlı olarak oluklu karton, el işi kağıdı, keçe vb. farklı dokulu malzemeler. Etkinlik kağıdı kayıt yapıldığında katılımcının velisi ile paylaşılır.

Atölye Süresi: 70 dakika

- Biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Biletinizi aldıktan sonra, online eğitimin yapılacağı Zoom linkinin gönderilebilmesi için e-mail adresinizden Biletix işlem referans numaranızı, satın almış olduğunuz etkinliğin adını ve tarihini info@piu.net adresine mail atmanız gerekmektedir.- Etkinlik 8 - 12 yaş grubu içindir.- Katılımcı sayısı 15 ile sınırlıdır.- Etkinlik sırasında kullanılacak malzemelerin hazır olması ve info@piu.net mail adresinden gönderilen etkinlik kağıdının A4 boyutunda baskı almanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT