Sanat ve Teknoloji

Tarihler: 25 Nisan 2021 Pazar ~ 25 Nisan 2021 Pazar 25 Nisan 2021 12:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2021 ~ Nis 25, 2021
Sanat ve Teknoloji etkinliği online etkinlikler kapsamında sizlerle...

Günümüz sanatında neler görüyoruz?  Teknoloji sanata nasıl yön vermiş?  Teknoloji ile nasıl sanat yapılabilir?

Bu atölyede katılımcılar, teknolojiyi kullanan sanatçıların eserlerini inceleyerek, detaylarını çözümleyen soruların cevaplarını birlikte arıyor ve keşfediyor. Teknoloji ve sanat tarihinin gelişiminin ele alındığı eğlenceli bir grup oyununa katılıyor ve uygulama bölümünde bu alandaki üretim pratiklerinden ilhamla etkinlik kağıtlarında uzman eğitmen eşliğinde kodlar kullanarak kendilerine özgü bir çalışma yapıyor. 

İncelenecek sanatçılar: Leonardo da Vinci, Nam Jun Paik, Olafur Eliasson, Refik Anadol, Ali Alışır, Memo Akten ve sanat tarihinden başka örneklerle birlikte.

Gerekli Malzemeler: Etkinlik kağıdı, renkli keçeli kalemler veya kuru boya kalemleri. Etkinlik kağıdı kayıt yapıldığında katılımcının velisi ile paylaşılır.

Atölye Süresi: 70 dakika

- Online gösterimin biletini sadece web sitemizden alabilirsiniz.- Biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Biletinizi aldıktan sonra, online eğitimin yapılacağı Zoom linkinin gönderilebilmesi için e-mail adresinizden Biletix işlem referans numaranızı, satın almış olduğunuz etkinliğin adını ve tarihini info@piu.net adresine mail atmanız gerekmektedir.- Etkinlik 8 - 12 yaş grubu içindir.- Katılımcı sayısı 15 ile sınırlıdır.- Etkinlik sırasında kullanılacak malzemelerin hazır olması ve info@piu.net mail adresinden gönderilen etkinlik kağıdının A4 boyutunda baskı almanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT