Sanatçıların Dünyasını Anlamak

Sanatçıların Dünyasını Anlamak

Tarihler: 04 Kasım 2016 Cuma ~ 02 Aralık 2016 Cuma 10:30 - 12:30

Yer: İstanbul Modern

Ücret: 900 TL

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2016 ~ Ara 2, 2016

Seminer, katılımcılarını Türkiye’de çağdaş sanat ortamının gelişmesine tanıklık etmiş sanatçıların yaşam öyküleri üzerinden, 20. yüzyıl sanat ortamını anlamaya davet ediyor. Sanat tarihçileri ve küratörlerin yönetiminde gerçekleştirilen bu seminer, kültürel oluşumları kişisel öyküler üzerinden işliyor: Fotoğraflar, videolar, sunumlar eşliğinde gerçekleştirilen seminerlerin her biri günümüz sanatını etkilemiş, çağdaş sanatta iz bırakmış bir sanatçıyı konu alıyor.

Doç. Dr. Burcu Pelvanoğlu, Ömer Faruk Şerifoğlu ve Haldun Dostoğlu’nun program yürütücülüğünü üstlendikleri bu seminerin her bir dersi, farklı bir sanatçıya odaklanıyor. Seminer süresince katılımcılar sanatçıların yaratım süreçlerine, oluşturdukları anlatılara, biçim arayışlarına, disiplinötesi tavırlarına, cinsiyet ve kültürel kimliklerini sanatsal üretimlerine nasıl taşıdıklarına ilişkin bilgiler ediniyor; çağdaş sanatı anlamanın bir yöntemi olarak, yaşanmış hikayelerin izini sürüyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT