Sanatla Dopdolu Günler Masterpiece ile Palladium'da Yaşanıyor

Sanatla Dopdolu Günler Masterpiece ile Palladium'da Yaşanıyor

Tarihler: 07 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Yer: Palladium Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2018 ~ Tem 29, 2018

Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, Masterpiece ile Temmuz ayı boyunca her haftasonu gerçekleşecek harika bir etkinlik düzenliyor. Heykel ve resim workshoplarına katılıp kendi eserini yaratabilir çok eğlenceli saatler geçirebilirsin!

JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik, Temmuz ayı boyunca her haftasonu gerçekleşecek, harika bir etkinlik düzenliyor. Masterpiece'in resim ve heykel yapım workshoplarında, Palladium'da yine sanat konuşacak.

Palladium'daki Masterpiece etkinliğinde, deneyim ve yeteneğe ihtiyaç yok. İçindeki sanatçıyı ortaya çıkartmak isteyen herkes katılabiliyor.

Masterpeace'in sanatla dopdolu keyif seansları​ sonrasında; evine, ofisine götürüp asabileceğin, arkadaşlarına hediye edebileceğin sana ait bir eserin olacak. İster çocuk ol ister yetişkin, kısa bir sürede yarattığın esere kendin bile inanamayacak, sanat, müzik ve keyif dolu bir ortamda, üretmenin keyfine varacaksın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT