Santralatölye’de Yetişkinlere Yeni Dönem Başlıyor!

Tarihler: 01 Eylül 2010 Çarşamba ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Yer: santralistanbul

Ücret: 120 ile 900 TL arası

Nereden Alınır: santralistanbul

Adres: Kazım Karabekir Cad. No:2 Haliç Eyüp 34060 İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Santralatölye’de Yetişkinlere Yeni Dönem Başlıyor !

santralatölye, Edebiyat Atölyesi, DJ Atölyesi, 3B Modelleme ve Animasyon, Stop Motion, Computer Music, Çizgi Roman, Modanın ABC’si ve Klasik Müziği Anlamak atölyelerinin aralarında bulunduğu, santralistanbul’un farklı atmosferinde ve en güncel teknoloji eşliğinde gerçekleşecek 19 farklı atölye ile Eylül 2010’da başlıyor...

İstanbul’un kültür-sanat, eğitim ve eğlencede yeni merkezi santralistanbul’da başlayan atölyelerde katılımcılar; edebiyat, müzik, sinema, fotoğraf, animasyon, makyaj ve moda konularında uzman eğitmenler ile birlikte çalışma imkanı bulabilecekler.

Güz, Kış, Bahar ve Yaz olmak üzere 4 farklı dönemde gerçekleşen atölyeler, her dönem farklı içerik ve başlıklarla hazırlanıyor. Yetişkin atölyeleri; haftaiçi 19.30’dan sonra, haftasonu tüm güne yayılarak, 120 ile 900 TL aralığında değişen fiyatlarla haftada bir günlük günlük ve 6, 8, 12 haftalık süreçlerde tamamlanıyor.

Animasyon meraklılarının ilgisini çekecek olan 3 Boyutlu Modelleme ve Animasyon atölyesinde katılımcılar, 3 boyutlu düşünme ve animasyon tekniklerini öğrenirken, uygulamalı projeler yapma şansına da sahip olacaklar. Dijital Grafik Tasarımı atölyesi katılımcıları ise; temel tasarım kavramlarını uygulamalı olarak tartışıyor.

santralatölye, canlandırma sinemasının en temel tekniklerinden biri olan Stop Motion ile katılımcıları tanıştırırken, katılımcıların kendi yarattıkları orijinal tipler ile canlandırma yapmalarına da imkan sunuyor. Kısa film, video, belgesel meraklıları Kısa Film Atölyesi ile projelerini hayata geçirme fırsatı da bulacaklar. Ezel Akay ve Gürsel Korat’ın birlikte sunduğu Senaryo Atölyesi’nde katılımcılar bir edebi metni senaryoya uyarlamayı öğreniyorlar.

Edebiyat Atölyesi’nde ise Müge İplikçi ile beraber “kahraman sen kimsin?” sorusuna cevap aranırken, katılımcılardan kendi kahramanlarını yaratmaları bekleniyor.

Karikatürist Galip Tekin tarafından verilen Çizgi Roman atölyesi katılımcıları, yazı ve çizgiyi en uyumlu şekilde birleştirip çizgi roman dünyasına adım atıyor.

Dijital Fotoğraf atölyesi; fotoğrafın teori ve pratiğini incelerken, Film Okumak atölyesi ile sinemaya farklı bir gözle, kavramlar eşliğinde bakmayı deneyimliyorlar.

Emel Kurhan ile beraber Modanın ABC’si atölyesi katılımcıları, bir koleksiyonun A’dan Z’ye oluşumunu, trendlerin yaratılma süreçlerini ve tasarımcıların dünyasını merak edenler sorularının cevaplarını bulup, moda dünyasına adım atabilirler. Makyaj Atölyesi’nde Bobbi Brown’un 10 adımlık temel makyaj tekniği kullanılarak katılımcılar kendilerine özel yüz şemalarının nasıl çıkarılacağını öğreniyorlar.

Müzikseverler santralatölye kapsamında; müziğin farklı türlerindeki profesyoneller ile buluşma şansı yakalıyorlar. 93.7 FG radyonun tecrübeli DJ ve prodüktörleriyle teorik ve pratik bir çalışmanın yapılacağı DJ Atölyesi’nde katılımcılar DJ`liğin tarihi, teknolojisi, pratiği, prodüksiyon ve radyo programcılığı alanlarında bilgi sahibi olabilecekler.

Dijital ortamda müzik yapmak isteyenler Computer Music atölyesinde bu alana giriş yapma şansını yakalarken, Klasik Müziği Anlamak programı, müzikle "dinlenme"nin yanı sıra, müziği "dinlemek" de isteyen katılımcıları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT