Santralistanbul Çocuk ve Genç Kış Atölyeleri

Tarihler: 29 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ocak 2012 Pazar

Yer: santralistanbul

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 Eyüp 34060 İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 78 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2011 ~ Oca 15, 2012

santralistanbul’un içeriği ve mimarisine paralel olarak geliştirilen santralistanbul’a özgün atölyelerde, çocuklar keşfediyor, yaratıyor ve yeni deneyimler kazanıyorlar. Gençler, heyecan duydukları veya hiç bilmedikleri bir konuda kendilerini geliştiriyor, ilham alıyor, birikim ediniyor ve sosyal becerilerini geliştiriyorlar. Ebeveynler ise isterlerse çocuklarıyla beraber atölyelere katılıyor veya sadece santralistanbul’un sunduğu birbirinden farklı içeriklerin tadını çıkarıyor...

Çocuk Atölyeleri

“Bilim”, “sanat”, “teknoloji” temaları altında 31 ayrı başlık ve 70’in üzerinde atölyeyle gerçekleşen programa, bu dönem yepyeni bir tema eklendi; “ekoloji”.

Bu kış, çocuklar elektrik santralları kuruyor, kendi yaptıkları elektrik devrelerinden oluşan bilmeceleri çözüyor, gürültücü robotlar tasarlayıp üretiyor, ışık ve gölgeler ile bir yaratım süreci yaşıyor, kendi kameralarını üretiyor, yılbaşı çikolatalarını yapıyor ve Picasso’yu keşfediyorlar.

Genç Atölyeleri

Gençler, ilham alacakları, heyecanlanacakları atölyelerde buluşuyor. “Dijital Fotoğraf”, “Bilgisayarla Müzik”, “Çizgi Roman” ve “Hikaye Fotoğrafçılığı” atölyelerden sadece birkaçı.

Aile Atölyeleri

Çocukları ile birlikte öğrenme, eğlenme, paylaşma ve üretme fırsatını yakalamak isteyen aileler, “bilim”, “sanat”, “teknoloji” ve “ekoloji” temaları altında yer alan bazı “Aile Atölyeleri”ne çocuklarıyla beraber katılma imkanını buluyorlar.

Yaratıcı, keyifli, yeni deneyim ve birikimler kazanmaya yönelik zamanını değerlendirmek isteyen çocuk, genç ve aileler, hafta sonlarında santralistanbul’un benzersiz ortamında buluşuyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT