Şarkını Yaz: Müzik Terapisi

Tarihler: 11 Temmuz 2020 Cumartesi ~ 11 Temmuz 2020 Cumartesi 14:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Atölye - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2020 ~ Tem 11, 2020
Şarkını Yaz: Müzik Terapisi, online etkinlikler kapsamında sizlerle buluşuyor.

"Müzik terapisi ve uygulama örneklerine yer verdiğimiz bu atölyede, katılımcılarla birlikte çeşitli müzikal araçlarla doğaçlama yapıyoruz. Suna ve İnan Kıraç Vakfı Koleksiyon sergilerinden Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar sergisi kapsamındaki, sanatçı Antoine de Favray’ın “İstanbul Panoraması” eserinden esinlenerek İstanbul’un eski ve günümüzdeki haline referansla, katılımcılarla şarkı sözü yazıyor, özgün müzik eserimizi ortaya çıkarıyoruz. Atölye için iki adet kaşık temin etmeniz yeterli olur.

*Etkinlik sonunda katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.
*Etkinlik Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecektir. Atölyelerin linki sadece biletli katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır."

Eğitmen Hakkında
Los Angeles doğumlu Danny S. Lundmark’ın annesi Türk, babası Amerikalı. Berklee Müzik Konservatuvarı’ndan (Berklee College of Music) Müzik Terapisi diplomasıyla mezun oldu. Amerikan Müzik Terapi Birliği tarafından onaylı bir müzik terapisti olan Danny (MT-BC) ünvanını yenileme aşamasındadır. 2008 yılından beri, İstanbul'da çocuk ve yetişkinlerle çalışıyor. Danny S. Lundmark’ın uzmanlık alanları arasında, ruh sağlığı, travma rehabilitasyonu ve çocukların gelişimsel ihtiyaçları bulunuyor. Uluslararası Müzik ve Tıp Birliği (International Association for Music and Medicine IAMM) ve Türkiye’de Müzik Terapi Derneği (MÜZTED) ve Sanat Psikoterapileri Derneği (SPD) üyesidir. İstanbul ve yurt dışında çeşitli merkez ve kurumlarda çalışmıştır. Danny S. Lundmark gitar, perküsyon, vokal, piyano, bağlama, ud, mızıka, ney vb. pek çok müzik aleti çalan bir müzisyendir. Lundmark şimdilerde en yeni projesi “DamacanA”nın albüm olarak sunulması üzerine çalışıyor.

İlişkili Sergi: Kesişen Dünyalar, Elçiler ve Ressamlar
Eğitmen: Danny S. Lundmark

14:00-15:00

Bilet Fiyatları:

Online Atölye - 45.00 TL

Önemli Notlar:

- Eğitim için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Etkinliğe katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi etkinlikten önce sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize web sitemiz tarafından gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak eğitime katılamamanız halinde web sitemizin veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır. - Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya web sitemizin sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT