Seda Bağcan ile Mantra Meditasyonu

Tarihler: 19 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 19 Mayıs 2018 Cumartesi 19 Mayıs 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: Tam - 90.00 TL Öğrenci - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2018 ~ May 19, 2018
Seda Bağcan ile Mantra Meditasyonu, Zorlu PSM, Sky Lounge'ta gerçekleşecek.

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: Seda Bağcan

Dünya müzik otoritelerince 'Mantra Müziğinin Cennetten Gelen Sesi' olarak adlandırılan Seda Bağcan ile mantraların büyüleyici dünyasında bir yolculuğa hazır mısınız? Bu meditatif konserde 1000’lerce yıllık mantra pratiğini birlikte öğrenip deneyimleyecek; oluşturduğumuz sinerjinin etkisinde frekanslarımızı senkron bir hale getireceğiz.

Mantralar hakkında:
Dünyada her şey frenkanslardan oluşur ve bu frekanslar bozulduğunda mutsuzluk, huzursuzluk gibi negatif duygular ve hastalıklar oluşur. Zihni serbest bırakmak anlamına gelen mantralar; ses ve oluşan titreşimler aracılığı ile kişinin daha yüksek bir bilince ulaşmasını, aklın hayallerden ve günlük olaylardan kurtulmasını amaçlayan mantra müziği, zihni boşaltmak, konsantrasyonu artırmak, huzura ermek, zorluklardan kurtulmak için tekrarlanan hece, sözcük  ve sözcük gruplarının melodiyle birleşmesidir.

Mantralar toplu halde söylendiğinde kullanılmayan beyin hücrelerinin aktive olmasını, hormon ve enzimlerin daha dengeli salgılanmasını sağlar. Mantraların rahatsızlıkları geçirdiğine, dilekleri ve düşünceleri kısa sürede gerçekleştirdiğine, katılımcıların hayatlarında bir iyileşme ve hızlanmaya yol verdiğine inanılır.

Atölye süresi: 2 saat

Seda Bağcan
Müzik yaşamına çok küçük yaşlarda; henüz 6 yaşında, Ankara Radyosu Türk Müziği Korosu ve Saz Ekibi ile ilk konserini vererek başlayan Seda Bağcan, 7 yaşında piano ve armoni dersleri aldı. Ankara Müzik Derneği Çocuk Korosu, TRT Ankara Çoksesli Gençlik Korosu’ nda uzun seneler şarkı söyledi. Ankara Opera ve Balesi’nin sahneye koyduğu çeşitli operetlerde ve operalarda rol alan Seda Bağcan, üniversite yıllarında da pop ve jazz orkestralarıyla çalıştı, konserler verdi, Türkiye’de Eurovision Şarkı yarışması elemelerine, Kuşadası Festivali’ne ve Altın Anten gibi müzik yarışmalarına katıldı.

Yoga etüd ve etkinlikleri süresinde mantraları tanıyan, mantra müziğiyle Türk ezgilerini buluşturma fikrinden yola çıkarak, son derece titiz bir çalışma sonucu oluşturduğu bestelerini, önce ilk albümü “Sunrise” ve ardından ikinci albümü “Remember”la dinleyicilerine sunan Seda Bağcan, daha sonra; 2012 yılında, “Neyim” adlı albümüyle izleyenlerine seslendi. “Sufi Soul” CD serisinin ilk çalışması olan “Neyim”de sanatçı, sözleri Emrehan Halıcı’ya ait olan besteleriyle, sufizm felsefesini; yalın, saf ve derin bir üslupla anlatıyor.

Müzikalite ve felsefesi yönünden “eşsiz” nitelikteki çalışmalarını, özenle oluşturduğu albümlerle müzikseverlere ulaştıran Seda Bağcan’ın 2013 yılında yaptığı 4. albümü, “I am that I am” adını taşıyor. 2014 yılından itibaren albümleri tüm dünyada New Age müziğin 15 kere Grammy’e aday olmuş duayeni Kitaro’nun da şirketi olan Domo Music tarafından temsil edilmekte.

- Etkinlik Zorlu PSM - Sky Lounge mekanında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT