Şef Cenk Akkaya ile Dünyadan Kırmızı Et Lezzetleri

Tarihler: 20 Kasım 2013 Çarşamba ~ 20 Kasım 2013 Çarşamba 19:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: 140.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://http://www.usla.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2013 ~ Kas 20, 2013

Şef Cenk Akkaya, kırmızı et severler ile 4 ayrı et pişirme tekniği ve 4 ayrı ülke mutfağından leziz tarifler paylaşıyor.

Vietnam Et Salatası
Carne Cruda (Şefin demosu) italya
Izgara Bonfile, kereviz püresi ve Chimichurri Sos ile Arjantin
Fas Usulü Kuzu İncik, Cevizli Kuskus ile

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT