Şehir Fotoğrafçılığı Atölyesi

Şehir Fotoğrafçılığı Atölyesi

Tarihler: 12 Kasım 2017 Pazar ~ 12 Kasım 2017 Pazar Tarih: 12 Kasım 2017, Gün: Pazar, Saat: 10:00-18:00, Süre: 1 Gün, 7 Saat

Yer: 6+1 Tasarım Atölyeleri

Ücret: 232 TL

Nereden Alınır: https://www.6arti1.com/TR/Atolyeler/203/Sehir-Fotografciligi/

Adres: Hızır Çavuş Köprübaşı Sok. No: 38, Balat Fatih İstanbul

Telefon: 0 (850) 885 13 27

Web: https://www.6arti1.com/

E Posta: info@6arti1.com

Paylaş:

Yorumlar:

6+1 Tasarım Atölyeleri Kas 12, 2017 ~ Kas 12, 2017

Şehir Fotoğrafçılığı atölye çalışması katılımcılara temel fotoğraf tekniklerinin yanı sıra Balat sokaklarında günlük yaşamı fotoğraflayarak şehir fotoğrafçılığı ile ilgili uygulamalı olarak pratik bilgiler vermeyi hedeflemektedir. Katılımcılar çekilen fotoğrafları kritik etme, eleme ve düzenleme üzerine tartışma fırsatı bulacaklar. Atölye çalışması için katılımcıların dijital fotoğraf makineleri ile gelmeleri beklenmektedir. Fotoğraf makinesine ihtiyacı olan katılımcıların başvuru yapmadan önce iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Engin Gerçek
1977’de İstanbul’da doğdu. Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde tamamladı. 2007 yılına kadar mezun olduğu İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde asistan olarak çalıştı. Öğrencilik ve profesyonel yaşamı süresince fotoğraf projeleri üretmenin yanı sıra çalışmalarıyla birçok sergiye katıldı. 3 fotoğraf kitabı bulunmakta. 2010 yılından beri çalışmalarına kurucusu olduğu Studio Majo'da devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT