Le Cordon Bleu Patiseri master şefi Christophe Bidault, şeker sanatına merak duyanlarla, şekerden gül, kurdele ve plaket yapımına ait özel teknikleri tüm incelikleriyle paylaşıyor.
"Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master Şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Frederic Amirat, Şef Eric Germanangues, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun."
22 Haziran 2016 Çarşamba 12:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.