Semaver Kumpanya Kış Dönemi Oyunculuk Kursu

Tarihler: 10 Kasım 2008 Pazartesi ~ 11 Kasım 2008 Salı

Yer: Semaver Kumpanya

Adres: Kocamustapaşa, Aksaray Aksaray İstanbul

Telefon: 0 212 585 59 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2008 ~ Kas 11, 2008
Semaver Kumpanya Kış Dönemi Oyunculuk Kursu Kayıtları Başlıyor…

Açıldığı günden bugüne, sadece oyunlar sahnelemekle kalmayıp, tiyatroyu seven ve ilgilenen tiyatro severlere eğitim vermek için tiyatro kursları da düzenleyen Semaver Kumpanya 2008-2009 Kış Dönemi Kursu için takvimler geri sayılmaya başladı. Her yaş grubuna göre ayrılan kurslarda, çocuklar, gençler ve yetişkinler, Semaver Kumpanya oyuncularından oluşan deneyimli eğitimci kadrosuyla çalışıyor.

18 yaş ve üstü yetişkinler için düzenlenecek kurs; oyunculuk ve sahneleme üzerine temel bilgilendirme, bu konular üzerinde doğaçlamalarla yapılan atölye çalışmalarından oluşuyor. Atölye çalışmalarının sonunda katılımcılar tarafından bir oyun sahneye konulacak. Volkan M. Sarıöz eğitiminde düzenlenen kurs; oyunculuğa başlangıç adımlarına öncülük etmek ve sahne ile ilgili temel bilgileri aktarmayı hedefliyor. Bu kursun katılımcılar açısından en önemli avantajı; kurs günlerinin herkese uygun olması. İster hafta içi ister hafta sonu herkese en uygun ders saatleri belirlenebilecek. Kurs Tarihleri: 11 Ekim - 15 Haziran

Semaver Kumpanya, tiyatroya ilgi duyan gençleri de unutmuyor. 13-17 yaş arasındaki gençler için de talep doğrultusunda sınıf açılması mümkün. Bu kurs için uygun günler Cumartesi ve Pazar olacak ve her ders günü 3’er saatlik eğitim uygulanacak. Ayrıntılı bilgi için Semaver Kumpanya’yı arayabilirsiniz.

Minikler İçin Oyunculuk Eğitimi
Yetişkinler tiyatroya ilgi duyar da çocuklar duymaz mı? Çocuklar için özel olarak düzenlenecek kurs; çocukların hayal gücünü geliştirmek, sosyalleşmelerine ve kendilerini daha güvenli ifade etmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Yaratıcı drama dersleri ve atölye çalışmalarının ardından kurs bitiminde katılımcı çocuklar tarafından bir oyun sergilenecek. Semaver Kumpanya oyuncularından biri olan Banu Çiçek eğitiminde düzenlenecek kursta dersler her cumartesi 11.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kurs Tarihleri: 11 Ekim - 15 Haziran

Oyunculuğa ilgi duyuyor, bu işle ilgili temel bilgileri öğrenmek istiyor, üstelik vaktim de yok diyor ve nereye başvuracağınızı bilmiyorsanız adresiniz; Semaver Kumpanya deriz. Kurulduğu günden bu yana sayısız öğrenci yetiştiren Semaver Kumpanya’nın Kış Dönemi Kursu tam aradığınız çözüm olabilir.

Ayrıntılı Bilgi İçin:
Semaver Kumpanya Tel: 0 212 585 59 35
www.semaverkumpanya.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT