Serhan Bali ile Klasik Müzik

Tarihler: 24 Ekim 2018 Çarşamba ~ 24 Ekim 2018 Çarşamba 24 Ekim 2018 18:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: 16 Seminer - 4000.00 TL Tek Seminer - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2018 ~ Eki 24, 2018
Serhan Bali ile Konser ve Opera Dinleme Sanatı 2018-19 sezonunda da Açık Diyalog İstanbul’da devam ediyor.

Klasik müzik yazarı, yayıncısı ve Andante klasik müzik dergisi genel yayın yönetmeni Serhan Bali, klasik müzik sanatının uçsuz bucaksız coğrafyasında kaybolmadan dolaşmak için gerekli bilgilendirmeleri keyifli ve akıcı bir dille müzikseverlere aktaracak. Klasik müzik eserleri arkalarında çok zengin bir tarihi, sanatsal ve teknik birikim barındırır. Bu eserleri hakkını vererek dinlemek, dinlerken daha çok haz almak için bestecilerin yaşamlarını, sanatlarının ince noktalarını, üsluplarının öne çıkan özelliklerini iyi bilmemiz gerekir. Ayrıca bestecilerin içinde yaşadıkları dönemlerin özelliklerini de bu derslerimizde öğrenerek Barok, Klasik ve Romantik dönemlerin birbirinden ayırt edici özelliklerini öğrenme fırsatını buluyoruz. İyi bir dinleyici olma yolunda ilerledikçe de bilmediğimiz daha ne kadar çok şey olduğunun farkına varıp öğrenmek için daha çok çaba sarf ediyoruz. İşte klasik müzik sanatının uçsuz bucaksız coğrafyası derken kastettiğimiz şey bu. Bu coğrafyayı gezerken, yolumuzu kaybetmeden güzelliklerini bir bir tanırken rehberiniz Serhan Bali ile seyahat etmenin avantajına Açık Diyalog’un klasik müzik kültürü derslerinde sahip olabilirsiniz.  

Serhan Bali
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 1995 yılında mezun olduktan sonra bir süre özel sektörde çalışan Serhan Bali profesyonel iş yaşamını terk edip 2002 yılında kurduğu, Türkiye’nin çağdaş standartlarda ve ulusal çapta yayın yapan ilk klasik müzik dergisi Andante ile yayımcılık alanına girdi. 2012 yılında Andante’yi temsilen International Classical Music Awards (ICMA) jüri üyeliğine seçilen Bali, ICMA jüri üyesi olan Avrupa’nın diğer önde gelen klasik müzik yayınlarının temsilcileriyle birlikte her yıl dünyanın en iyi klasik müzik CD-DVD kayıtlarını seçiyor. Bali’nin klasik müzik üzerine yazıları 2001 yılından beri ağırlıklı olarak Andante Dergisi ve Radikal Gazetesi’nin ardından şimdilerde Hürriyet Gazetesi’nin Kitap Sanat ekinde yayımlanıyor. 2007-2009 yılları arasında İstanbul Müzik Festivali'nin Danışma Kurulu üyeliğinde bulunan Bali 2011 yılından beri de Fest Travel’ın müzik danışmanlığını yapıyor ve bu firmanın çatısı altında müzikseverlerle birlikte dünyanın önde gelen klasik müzik merkezlerine turlar düzenliyor. Bali ayrıca, beIN IZ TV kanalı için 2014 yılından bu yana klasik müziğin büyük bestecilerinin yasadıkları şehirleri ve mekanları tanıttığı Batı’ya Yolculuk adlı bir müzik belgeselini hazırlayıp sunuyor. Belgeselin 2018 yılında yeni bölümlerinin çekilmesi planlanıyor. Bali halen 16’ıncı yılını bitiren Andante dergisinin genel yayın yönetmenliği görevi başta olmak üzere klasik müziğin farklı alanlarındaki çalışmalarını sürdürüyor.  

"Kurallar: Kontenjan sınırlıdır, yapılan başvuruların 0212 939 76 62 numaradan veya info@opendialogueistanbul.com adresinden tarafımıza bildirilmesi gerekmektedir."

- Eğitim, 24 Ekim 2018 - 22 Mayıs 2019 tarihleri arasında 16 Seminer olarak gerçekleşecektir. Dileyen misafirlerimiz tek seminere de katılım sağlayabilir.- Kontenjan sınırlıdır, yapılan başvuruların 0212 939 76 62 numaralı telefondan tarafımıza iletilmesi rica olunur.- Eğitim ile ilgili detaylı bilgi için 0212 939 76 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT