Ses İle Dengelenme Atölyesi

Tarihler: 19 Şubat 2020 Çarşamba ~ 19 Şubat 2020 Çarşamba 19 Şubat 2020 19:30

Yer: Psiko Yaşam Akademisi

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2020 ~ Şub 19, 2020
Ses ile Dengelenme Atölyesi, 13 Şubat'ta ilgi duyanlar için Psiko Yaşam Akademisi'nde...

Ruh, zihin ve beden her an bir denge arayışında. İnsanın arayıp da bulamadığı budenge, evrende doğal olarak titreşimle zaten var. Gündelik hayatımızda, şehrin stresi içinde çoğu zaman bedenimizi rahatlatmak çok zor oluyor. Uykuda bile tam olarak rahatlayamıyoruz. Titreşimin bedeni derinlemesine rahatlattığı bilimsel olarak kanıtlandı. Batı bilimi frekansın şifasını yeni yeni keşfediyor ve gittikçe daha fazla hastalığın tedavisinde kullanılıyor.Bu atölyede ses, titreşim ve frekans hakkında ihtiyacımız olan temel bilgileri alacağız, titreşimin bedeni nasıl iyileştirdiğini anlayacağız. Ardından kendi sesimizi kullanarak, çakra sesleriyle çalışacağız ve nihayetinde Tibet kaselerinin, gongların, tuning fork’ların ve diğer güçlü titreşimli enstrümanların mucizevi faydalarını deneyimleyeceğiz.

Ses ile şifa sırasında meditatif aşamaya daha hızlı geçebiliyoruz, hücrelerin oksijenlenmesi artıyor, kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan oksitosin hormonu salgılanıyor, doğal ağrı kesici olarak adlandırılan endorfin hormonu açığa çıkıyor, beynin her iki hemisferi dengeleniyor, hücre temelinde dengelenme gerçekleşiyor ve bağışıklık sistemimiz güçleniyor.

- PDF bilet uygulaması vardır.- 18 yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.- İçerik gereği katılımcıların rahat ve sevdikleri renkte kıyafet giyinmeleri önerilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT