Seslendirme Atölyesi

Seslendirme Atölyesi

Tarihler: 27 Temmuz 2019 Cumartesi ~ 27 Temmuz 2019 Cumartesi 16.00 - 18.00

Yer: İstanbul Modern

Ücret: Ücretsiz

Adres: Asmalımescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi, No:99 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 7300

Faks: 0212 243 4319

Web: https://www.istanbulmodern.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2019 ~ Tem 27, 2019

İstanbul Modern’de çocuk ve gençlere sanatı yeni teknolojilerle üretme fırsatı sunan Art Maker Lab Öğrenme Merkezi, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Mert Aydın’ın Seslendirme Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Modern’in İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Art Maker Lab Öğrenme Merkezi’nde çocuk ve gençler, sanat ve teknolojiyle buluşmaya devam ediyor. “Art Maker Lab Buluşma Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmasının 27 Temmuz‘daki konuğu tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Mert Aydın olacak.

Aydın, atölye çalışmasında çocukları, karakter yaratımı ve hikâye anlatımının temel unsurlarından seslendirmeye ve bu alanda kullanılan mekanik ve dijital araçların olanaklarına odaklanmaya davet ediyor. Çocuklar atölyede önce koleksiyon sergisi “Şimdinin Peşinde”yi geziyor ve en çok etkilendikleri sanat çalışmalarını konu alan kısa senaryolar hazırlıyor. Ardından, sanat çalışmalarının kahramana dönüştüğü seslendirmeler yapan çocuklar, ses kayıtları kullanıyor ve dijital uygulamalarla çalışmalarını zenginleştirip atölyenin sonunda aileleri ile performanslarını paylaşıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT