Sevgililer Günü Özel Programı

Sevgililer Günü Özel Programı

Tarihler: 14 Şubat 2017 Salı ~ 14 Şubat 2017 Salı 14 Şubat 2017 20:00

Yer: 10 Karaköy A Morgans Original

Ücret: - 2 kişilik fiyat 350.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2017 ~ Şub 14, 2017
10 Karakoy, 14 Şubat Sevgililer Günü büyüsünü, Eski Büyük Balıklı Han’ın tarihi ve romantik atmosferinde buluşturuyor.

"Bu özel günde, konuklarını “Modern Zaman Bir Aşk Masalı” konseptinde hazırlanan Sevgililer Günü menüsü ve Şenay Lambaoğlu Quartet'in canlı müzik performası ile ağırlıyor olacak.?

Genç şef İpek Mutlu ve ekibinin hazırladığı menüye, sezonun en taze malzemeleri ve özenli dokunuşları damgasını vuruyor. Gecede, Beluga mercimek ile Deniz Tarağı, ardından başlangıç olarak, Kültür mantarı,taze baharatlar ve karamelize mandalina ile Rezena Salatası servisi gerçekleşecek. Ara sıcakta Kuzu Küşleme, Trüf yaglı polenta ve Demi-glace sos ile, Karidese Sarılı Levrek Fileto Sebze graten ve ballı zencefil sos ile, ana yemek olarak 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlandı. Tatlı olarak ise Ilık Cikolata Soslu Fındıklı Brownie günün anlamına özel olarak, unutulmaz lezzetler arasında yerini alıyor. 

Bu çok özel gece için,  yeni dönem caz vokallerinin en önemli temsilcilerinden biri olarak gösterilen Şenay Lambaoğlu sahne alacak."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- PDF bilet sahiplerinin, biletlerinin çıktılarını yanlarına alması gerekmektedir.- Secret Dining, 10 Karaköy'e Morgans's Original Oteli'nin en alt katındaki özel odada gerçekleşecektir.- Misafirler gösteri yerine yarım saat erkenden gelmeleri rica olunur. Gösteri başladıktan sonra geç kalan misafirler içeri    alınmayacaktır.- Bilgi için 0 (212) 703 33 33 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT