"Le Cordon Bleu master şeflerimizin hazırladığı bu menüyle davetlerinizde farklı sunumlar yaratabilir ve sevdiklerinize birbirinden lezzetli ikramlar hazırlayabilirsiniz.
Çeşitli soğuk ve sıcak ikramlıkların hazırlanmasında mutfak tekniklerinin bir arada nasıl uygulandığını öğrenmeye ne dersiniz? Bu kursu tamamlayan katılımcılar tütsüleme, kızartma ve soteleme gibi farklı pişirme tekniklerinden espuma (köpük) yapımına birçok mutfak tekniğini görmüş olacaklardır."
Ders içerikleri: Tütsülenmiş deniztarağı, bademli mus eşliğinde Kızarmış kalamar, humus ve naneli domates üzerinde Soğuk soğan çorbası Asya usulü sotelenmiş dana eti, kızarmış noodle ile Tiramisu espuma(köpük) ile mini çikolatalı cupcake
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir."
Kurslar maksimum 16 kişiliktir. Süre: 1 gün 18 yaş sınırı vardır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.