Sıcak Tatlılar Atölyesi, 21 Mart'ta Le Cordon Bleu İstanbul'da!
Le Cordon Bleu İstanbul’da, Sıcak Tatlılar Atölyemizde mükemmel tatlıyı hazırlamayı öğrenin. Katılımcılarımız, tabakta sunulan temel tatlının tüm hazırlık aşamaları Pastacılık Master Şeflerimiz ile birlikte nasıl yapılacağını öğrenecek.
Ders içerikleri: Elmalı “tart tatine” ve vanilyalı dondurma Çikolatalı sufle Krep sufle Sıcak ahududulu sufle Egzotik sufle Portakallı krep “süzette”
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir. Süre: 1 gün 18 yaş sınırı vardır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.