Sinepsikoloji Atölyesi

Tarihler: 15 Ekim 2019 Salı ~ 15 Ekim 2019 Salı 15 Ekim 2019 20:00

Yer: Gedik Sanat

Ücret: Numarasız - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2019 ~ Eki 15, 2019
Sinema ve psikolojinin kesiştiği noktaya davetlisiniz.

"Gedik Sanat’ın “Birleştirir. Sanat için“ sloganıyla yola çıktığı Atölye serisinin bir parçası olarak Tanju Akleman ve Selçuk Çelik’in hazırladığı SinePsikoloji Film Okumaları, Ekim 2019’da başlıyor.

Atölye süresince incelenecek olan filmler, Selçuk Çelik’in kolaylaştırıcılığında, biri sinema, diğeri psikoloji alanından iki uzman tarafından eleştirel olarak sunulacaktır. Ekim ayında atölyeye konu olacak film Craig Gillespie'nin "Lars Sevince" (Lars and the Real Girl) olacaktır.Psikolog kimlik, şiddet, ölüm, kayıp, yas, kaygı gibi temalara odaklanacak, kişilik örüntülerine, ilişki stratejilerine dair suç psikolojisi perspektifinden analizler sunacaklar. Sinema alanında atölyeyi yöneten uzman ise sinematografiden edebiyata, antropolojiden sosyal politikaya uzanan zeminlerde tartışmalar yürütecek. SinePsikoloji Film Okumaları yolculuğuna hepinizi bekliyoruz."

20:00 - 21:30

- Katılım 30 kişiyle sınırlıdır.- Alınan etkinliğin iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - Gedik Sanat, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT