Sömestre Tatilinde Kayak ve Eğlence Torium’da Buluşuyor

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Yer: Torium AVM

Ücret: 2 ders 110 TL, 4 ders 210 TL, 6 ders 300 TL, 8 ders ise 400 TL

Nereden Alınır: Torium AVM

Adres: Saadet Dere Mah. E5 Üzeri Harami Dere Esen Yurt İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 699 90 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Şub 13, 2011

Torium Alışveriş Merkezi’nde bulunan dört mevsim kış sporlarının yapıldığı ve kar oyunlarının oynandığı Türkiye’nin ilk Snowpark’ı “TORIUM Snowpark” Şubat tatilinde öğrencilere kış sponsorlarına özel eğitim programları sunuyor.

Çocukların kardan adam yaparak ve kartopu oynayarak da vakit geçirebilecekleri Snowpark’da kayak merkezlerine gitmeden kayak ve snowboard eğitimi almak mümkün…

İstanbul Haramidere’de bulunan Torium Alışveriş Merkezi içerisindeki Türkiye’nin ilk ve tek kapalı kar eğlence merkezi “TORIUM Snowpark”, sömestr tatilinin başlaması ile birlikte kış sporlarını sevdirmek için öğrencilere yönelik eğitim programlarını hazırladı.

Öğrencilere yönelik hazırlanan kayak ve snowboard eğitim ücretleri pist kullanım+malzeme dahil 2 ders 110 TL, 4 ders 210 TL, 6 ders 300 TL, 8 ders ise 400 TL olarak belirlendi. Snowpark’ta eğitim almak isteyenler 11:00 – 13:00, 13:00 – 15:00, 15:00 – 17:00, 17:00 – 19:00, 19:00 – 21:00 seansları için rezervasyon yaptırarak eğitim alabiliyor.

Türkiye Şampiyonu milli sporcu Kıvanç Taşdemir’in işletme sorumlusu olarak görev aldığı Snowpark’ın eğitmen kadrosunda, Yıldızlar Balkan Şampiyonluğu kazanan, üç kez Dünya Şampiyonasına bir kez Olimpiyatlara katılan ve milli takım antrenörlüğü yapmış Tunç Taşdemir, altı kez Türkiye Şampiyonu olan 1 kez Dünya Şampiyonasına katılan aktif milli takım eğitmenliği yapan Atınç Taşdemir ve milli takım seviyesinde deneyimli eğitmenler bulunuyor.

Eğitmenler tarafından hazırlanan programlarla Snowpark’ın 55 metre uzunluğundaki 3 sıçrama rampalı snowboard ve kayak eğitim parkurlarıyla kış sporuna ilgi duyanlara haftanın 7 günü hizmet veriyor.

Snowpark’ta kayak ve snowboard eğitimlerinin yanı sıra halatlı dağ tırmanışı, kızakla kayma, kartopu oynama ve kardan adam yaparak da eğlenceli zaman geçirmek mümkün.

Eğlence alanında 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinde ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark’ta, misafirler kıyafet dahil her türlü kayak malzemesini yanlarında taşımaya gerek duymadan tesisten temin edebiliyor.

Kar kalitesi ve atmosferi ile Uludağ ve Kartalkaya gibi önemli kayak merkezlerini aratmayan Torium Snowpark’ta kayak ve snowboard eğitimini tamamlayanlar kayak merkezlerine gittiklerinde eğitim almaya gerek kalmadan kış sporlarını yapabilecek seviyeye ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT