Sonbahar-Kış 22-23 Kumaş Trendleri

Tarihler: 13 Ocak 2022 Perşembe ~ 13 Ocak 2022 Perşembe 13 Ocak 2022 19:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Eğitim - 140.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2022 ~ Oca 13, 2022
Sonbahar-kış 22/23 sezonu kumaş trendleri, ürün kategorileri bazında anlatılacak ve sezonun renkleri paylaşılacak.

Üzerinde durulacak kategoriler; örmeler, elbiseler ve bluzlar, nakışlar ve danteller, gömlekler, takımlar ve kabanlar, casual giyim, spor giyim, baskılar, aksesuarlar. Modaya ve tekstile ilgi duyan tüm katılımcılara açıktır. Herhangi bir ön bilgiye sahip olmaya gerek yoktur.

Online katılım belgesi verilecektir.
Etkinliğe girişte bağlantı talebinizin kabul edilmesi için bilet alırken kullandığınız ad-soyad bilgilerinizi kullanmanız gerekmektedir.

Eğitmen Sibel Ege Hakkında:
2003 yılında İTÜ Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Gap ve VSP gibi yerel ve uluslararası firmalarda; merchandising, satınalma, sourcing operasyonlarını yürütüp yöneticilik yapmıştır. Kumaş, tekstil konfeksiyon, deri konfeksiyon ve aksesuar koleksiyonları üzerinde çalışmalarını sürdürmüştür. 2008 - 2009 yıllarında Koç Üniversitesi'nde aldığı MBA Turquality Yönetici Geliştirme eğitiminden sonra, 2010’da kendi girişimi Ren Sourcing'i kurmuştur. Avrupalı ve Uzakdoğulu kumaş firmalarıyla iş birliği yaparak Türkiye'deki ünlü markalara ve tasarımcılara servis vermektedir. Avrupalı markaların ihtiyaçlarına yönelik olarak Türkiye'den giyim ve aksesuar tedarik desteği sağlamaktadır. 2017’de UAL London College of Fashion'da Fashion Buying & Merchandising eğitimi almıştır. 2015’te Faruk Saraç Meslek Yüksek Okulu'nda kumaş ve tekstil konularında ders vermeye başlamıştır. 2016’da Vakko Esmod’la birlikte organize etmeye başladığı kumaş ve tekstil içerikli diploma, sertifika ve kurumsal eğitim programlarına, Türkçe ve İngilizce dillerinde devam etmektedir. 2017’de Fransız moda ve lüks okulu olan IFA Paris'te, MBA Fashion Business programında "Sourcing and Supply Chain Issues" ve "Materials, Production and Quality" derslerini vermiştir. University of Cincinnati ve Shanto Mariam University gibi kurumlarda misafir eğitmen olarak dersler vermiştir. Ren Sourcing çatısı altında bağımsız workshoplar ve eğitimler düzenlemektedir. Talepler doğrultusunda kurumlara ve kişilere özel moda ve tekstil eğitimi içerikleri sunmaktadır. Markalaşma, pazar ve fuar araştırması, kumaşlar, koleksiyon planlama ve üretim konularında danışmanlık desteği sunmaktadır.

Ren Sourcing:
2010 yılında İstanbul'da Sibel Ege tarafından kurulmuştur ve faaliyetine Karaköy'de devam etmektedir. Moda ve tekstili içeren çok çeşitli konularda eğitimler ve workshoplar organize etmektedir. Talepler doğrultusunda kişiye özel ve firmalara özel eğitimler tasarlamaktadır. Markalaşma, pazar ve fuar araştırması, kumaşlar, koleksiyon planlama ve üretim konularında danışmanlık desteği sunmaktadır.

- Etkinliğe girişte bağlantı talebinizin kabul edilmesi için bilet alırken kullandığınız ad-soyad bilgilerinizi kullanmanız gerekmektedir.- Eğitim Zoom uygulaması üzerinden 1,5 saat sürmektedir.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT