Sonsuz Olasılıklar Festivali 1. Gün

Tarihler: 07 Eylül 2018 Cuma ~ 07 Eylül 2018 Cuma 07 Eylül 2018 10:00

Yer: Altıner Otel

Ücret: Festival 1. Gün Giriş - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2018 ~ Eyl 7, 2018
Kazdağları Sonsuz Olasılıklar Festivali, ikinci yılında da Kazdağları’nın eteklerinde, Edremit kıyılarında gerçekleşiyor.

Yeşilin ve mavinin buluştuğu, mitolojinin mistik efsanelerine konu olan büyüleyici atmosferde, Kazdağları’nda yaşam farkındalığını yükseltecek çalışmalarla ruh, beden ve zihin şifa buluyor. Katılımcılarına hayat amaçlarını bulmada yardımcı olmayı hedefleyen Sonsuz Olasılıklar Festivali, seminerler, atölyeler, söyleşi ve meditasyon etkinlikleri içeriyor. Ruh beden zihin festivali programı kapsamında, alanının uzman isimleri katılımcılarla buluşuyor.

Aromaterapiden nefes terapisine, şifa çalışmalarından müzik terapiye, astrolojiden tasavvuf ilmine, koku uzmanlığından yaşam koçluğuna, düşünce gücünden bioenerji ve yogaya kadar pek çok konu ve başlıkta profesyonel isimler yaşam deneyimlerini, bilgilerini katılımcılara aktarıyor. Bir kişisel gelişim kampı değil, mistik bir atmosferde 3 günlük bir ruhsal gelişim ve yaşam deneyimi sunan etkinlik, seramik, tablo, ebru gibi sanatların standlarını da içeriyor. Gün boyu süren workshop, seminer ve terapi çalışmalarına doğanın ve sanatın armağanlarını katılımcılara sunan organik ürünler, şifa ve sanat tanıtım ve satış standları eşlik ediyor. 

Ruhsal gelişime ilgi duyan, uyanışında kendisine rehberlik edecek bir ışık arayan, kendini daha iyi tanımak için Kazdağları’nın mistik atmosferinde içsel bir yolculuğa çıkmak isteyen herkes, Kazdağları Sonsuz Olasılıklar Festivali etkinliğinin katılımcı listesinde yer alıyor. Siz de gelin!

1. Gün Program;
Hülya Balıkavlayan 14:15-16.45 Astrolijinin Ruh Beden Zihin Üzerindeki Etkileri
Kubilay Aktaş 17:00-19:00 Kadim Bilgelik 
Hakan Mengüç 21:00-22:30 Sufi Düşünce ve Mevlana Öğretisi Söyleşisi Açık Havada Sema Gösterisi Eşliğinde Ney Dinletisi

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlikler 10:00-22:30 arasında gerçekleşecektir.- Bilet fiyatına atölyeler,ücretsiz workshoplar ve seminerler dahildir.- Organizasyon şirketi katılımını uygun bulmadığı kişileri içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT