Sabit derecede pişirme tekniği Sous Vide atölyesi ile profesyonel dokunuşun sırrını öğreneceksiniz.
"Aynı çorba, aynı güveç, aynı bakla, farklı tat! Evde olmuyor mu? O zaman şefin elinin değme vaktidir.Sabit derecede pişirme tekniği Sous Vide atölyesi ile profesyonel dokunuşun sırrını ellerinize emanet ediyoruz. Evinizin mutfağında, şimdi gurme lezzetler zamanı."
80⁰c’de pişirilmiş badem sütü kreması ile kök rezene; portakal kreması eşliğinde Sous vide tekniği ile mayalama ve bağlama tekniği Sous vide pişirilmiş av hayvanları & sous vide sebze terin Vakumlama tekniği ile düşük derecede pişirilmiş egzotik meyve carpaccio; sous vide creme anglaise eşliğinde 10:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.