İzleyerek öğrendiğin… Öğrenirken hazırladığın… Hazırlarken tattığın deneyim dolu bir atölye seni bekliyor
Atölye İçerikleri: Bonfile Rozbif (DEMO) ve Fırınlanmış Sebzeler Kuzu Kol Tandır (DEMO) Izgara Antrikot, Baharatlı Tereyağı ve Kremalı Mantar Sos
Atölye Saati:19:00 - 22:00
- Atölye girişlerinde HES Kodu sorgulaması yapılacaktır.- Atölye boyunca maske takmak zorunludur.- Atölye Saati 19:00 - 22:00 arasındadır.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kontenjan 9 kişi ile sınırlıdır.- Eğitmen, atölye için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek atölye alanına almama hakkına sahiptir.- İstasyonlarda tek kişi çalışacaktır. - Bilet fiyatına eğitim ve kullanılacak malzemeler dahildir.- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Atölye alanına dışarıdan yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.