Straf Görsel Sanatlar - Tasarım Atö

Tarihler: 26 Ağustos 2021 Perşembe ~ 26 Ağustos 2021 Perşembe 26 Ağustos 2021 18:30

Yer: Straf Bodrum

Ücret: - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2021 ~ Ağu 26, 2021
Polimer Kil ile Takı Tasarım Atölyesi, Staf Bodrum'da sizlerle...

Sanatçı ve tasarımcı Semih Ün eşliğinde polimer kil ile çarpıcı aksesuarlar yaratma tekniklerini keşfedin. Polimer kili, parlak canlı renklerle gelen, kullanımı kolay ve fırında pişirilerek sertleştirilen bir 'plastik' kildir. Polimer killeri, kış temalı mükemmel takılar haline getirebilir veya Çarpıcı bir şal iğnesi ile, herhangi bir gevşek dokuma atkı veya şal için mükemmel bir sabitleyici haline getirebilirsiniz. Bu atölye, şapkanızda bir aksesuar, plajlarda pareonuzu bütün gün yerinde tutacak bir iğne ve yaz temalı şık takılar tasarlatacak.

Sanatçı size kaynaklarınızdan en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğinizi, arta kalan killeri nasıl değerlendirebileceğinizi gösterecek.

Sanatçı, göz alıcı ve benzersiz parçalar oluşturmak için bu çok yönlü kalıplama bileşimini kullanmak, desenleri oluşturmak, renklerin kompozisyonu gibi bazı temel teknikler ve polimer Kil ile evde kolayca nasıl çalışabileceğini, parçaların bir ev fırınında nasıl pişirilebileceği konusunda size rehberlik edecek. 

İçerik hakkında bazı başlıklar 
- Başarılı bir tasarım için neler yapılır? 
- Renkler nasıl karıştırılır? 
- Desen, doku, efekt ve renk karışımı yapmak için çeşitli teknikler. 
- Eşarp pimi tasarımı nasıl yapılır. 
- Parlatma ve cilalama hakkında bilgiler. 

Yanınızda getirmeniz gerekenler: İhtiyacınız olan her şey sağlanacaktır.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır.- Atölye girişlerinde HES Kodu sorgulaması yapılacaktır. - Atölye boyunca maske takmak zorunludur. - Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir- Numaralı oturma düzeni yoktur. -- Covid19 önlemleri gereği ziyaretçilerin alana maske ile gelmesi gereklidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT