Lif kaynağı kabakla çıktığınız lezzet dolu bir yolculuğa ne dersiniz?
Straf Mutfak’ta gerçekleşecek bu atölyede rehberimiz Foodrum eğitmeni Şef Efe Çakıroğlu, yol arkadaşınız ise sebzelerin vazgeçilmezi kabak. Şaşırtan tariflerle enfes kokuların yükseldiği bu atölye sizleri bekliyor. Atölye İçerikleri: Kabak Carpaccio, Portakal-Balzamik Vinaigrette, Tıraş, Parmesan ve Roka ile, Taze Baharatlı ve Kabaklı Tuzlu Kek, Naneli Yoğurt Sos ile Tavuklu Kabak Graten
Atölye Saati: 19:00 – 22:00 Kontenjan 9 kişidir.
*Atölye girişlerinde HES Kodu sorgulaması yapılacaktır. *Atölye boyunca maske takmak zorunludur. *Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. *Eğitmen, atölye için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek atölye alanına almama hakkına sahiptir.*İstasyonlarda tek kişi çalışacaktır. *Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz. *Atölye alanına dışarıdan yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.