SuryaSoul Hayat Dansçıları

Tarihler: 12 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 12 Mayıs 2018 Cumartesi 12 Mayıs 2018 10:30

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2018 ~ May 12, 2018
SuryaSoul Hayat Dansçıları etkinliği Zorlu PSM - Atölye'de!

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: Gözde Baytan
SuryaSoul; Sabine Zweig ile Philippe Beaufour tarafından oluşturulmuş bir dans disiplini. Tao, Yoga, Meditasyon, Martial Arts, Hindu gibi bir çok alanın harmanlanıp müzikle birleştiği bu dans modeli, dünyanın bir çok yerinde "Hayat Dansçıları" adı altında dans eden, özgür ruhlu, tutkulu ve ışık saçan bir topluluk oluşturmuştur.

Caz, soul, funk, pop, gospel, klasik, rap, etnik gibi birçok müzik türünü içinde barındıran koreografili bir dans sistemidir ve tüm koreografiler, seçilen müzikler çakra anatomisini baz alarak hazırlanır. Böylece, 75dakikalık ders boyunca bedendeki 7 ana enerji noktası üzerinde çalışılmış olur. Zihinlerde kalıplaşmış "dans" ve bunun getirdiği "görüntü kaygısı" SuryaSoul ile birlikte bırakılır; hayal gücünü ve oyunu da dansa kattığımız yeni ve özgür bir alana adım atılır! 

Bedeni rahatlatıp özgürleştirmeyi, zihni esnetmeyi, eğlenebilmeyi ve kişinin içindeki güç merkezini uyandırmayı hedef alır. Gözde Baytan, SuryaSoul'un Türkiye'deki ilk ve şimdilik tek eğitmenidir. 

*Etkinliğe rahat kıyafetlerle gelinmesi önerilir. Atölye süresi: 1 saat 15 dakika 

10:30 - 11:45

Gözde Baytan kimdir?
İstanbul Bilgi Universitesi Avrupa Birliği Çalışmaları’ndan mezun olduktan sonra bir süre reklam sektöründe çalışan Baytan, 2011 yılında yolunun Deepak Chopra’nın özel asistanlığını yapmış olan şifacı Ezgi Sorman ile kesişmesi ile farkındalık çalışmalarına ağırlık verdi. İçsel, algısal ve titreşimsel çalışmalara olan ilgisi onu Kamboçya, Mısır, Hindistan, Kapadokya, İtalya gibi Dünya'nın bir çok bölgesinde meditasyon ve şifacılık üzerine çalışmalara yönlendirdi. Hindistan'a yaptığı düzenli seyahatlerde dansın bedensel, mental ve titreşimsel gücünü fark etti ve hayatına dansı katmaya karar verdi. Lindy Hop, Forro gibi çeşitli partnerli dansları denedikten sonra, SuryaSoul ile tanıştı. Meditasyon, Yoga, Tao, Martial Arts gibi bir çok disiplini harmanlayıp bir dans modeline dönüştürmüş olan "SuryaSoul – Dance Of Life" eğitimini tamamladı. Gözde Baytan ayrıca 2016 senesinde "Denizkızı Olmak Çok Önemlidir" adlı ilk kitabını yayınladı.

- Etkinlik Zorlu PSM - Sky Lounge mekanında gerçekleşecektir. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT