Sushi & Cocktail Workshop

Tarihler: 31 Ekim 2023 Salı ~ 31 Ekim 2023 Salı 31 Ekim 2023 19:00

Yer: W Istanbul

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Vişnezade Mahallesi, Akaretler, Süleyman Seba Cd. No 22 Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 381 21 21

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eki 31, 2023 ~ Eki 31, 2023

Sushi Chef Ali Mendeş / Mixologist Oğuz ÖztürkArtık sıradan sıkıcı ortamlardan sıyrılıp en keyifli anları muhteşem kokteyller ve enfes sushiler ile renklendirmeye ne dersiniz?W Istanbul’ da Sushi & Cocktail workshop etkinliğine katılarak Sushi Chef Ali Mendeş ile birbirinden lezzetli 2 adet sushi  yapabilecek ve  Mixologist Oğuz Öztürk ile buluşmalarınıza tat katacak renkli ve birbirinden lezzetli karışımlar hazırlamanın inceliklerini öğrenerek  W Istanbul’un  2  özel imza kokteylini keşfedeceksiniz.Ayrıca dolu dolu geçecek bu etkinliğin sonunda sürpriz hediye sizi bekliyor!Tek oturumda maksimum 10 kişinin katılım sağlayabileceği workshop içeriği; 2 signature kokteyl ve her hafta şefin seçeceği 2 çeşit sushiden oluşacak.Her Salı akşamı 19:00’da W Lounge’da gerçekleşecek workshopta Mixology anlatımı Oğuz Öztürk ve Sushi anlatımı Ali Mendeş tarafından gerçekleşecektir.

*Alerji durumunuzun söz konus

Etkinlik Kuralları:

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

10 Ekim tarihinde eşimin yıldönümü süprizi olarak bu etkinliğe katıldık bize 2 Hoca eşlik etti ikisinde birbirinden iyiydi fakat Ali MENDEŞ Hocamızın enerjisini çok sevdik yaptığımız Sushi ile Cocktailin yanı sıra geçirdiğimiz güzel saatlerin tadıda damağımızda kaldı. Yıldönümümüz olması sebebiyle pasta süprizleri, etkinliğin sonunda verdikleri hediyelerle bizleri çok mutlu ettiler. İlgi alakalarıyla bizi çok mutlu ettiler. Arkadaş çevremize çokça öneride bulunduk bu yorumu okuyanlarada öneririm sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye birlikte güzel vakit geçirmek bunun içinde Sushi & Cocktail Workshop çok uygun bir etkinlik olacaktır. Hocalarımıza tekrar burdan çok teşekkür ederiz iyi ki yollarımız kesişmiş, sizleri tanımak büyük bir zevkti . Sevgiler
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT