Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da Peru’lu şeflerden Peru mutfağına özel tarifler öğrenmeye ne dersiniz?
"Yemek tariflerinize yenilerini eklemek için müthiş bir seçenek: Son yılların trendi Peru lezzetleri...
Perulu Şef Bruno Santa Cruz önderliğinde Cafe Swiss Restaurant’ta gerçekleşecek bu atölyede Peru lezzetlerinin hangi malzemeler ile hazırlandığı ve İstanbul’da nerelerde bulunabileceği bilgileri de paylaşılacaktır. Atölye sonunda tüm katılımcılara şef imzalı sertifikaları takdim edilecektir."
Menü Karşılama Atıştırmalıkları Guacamole ve çıtırlar
Atölye Sangria Levrek Ceviche Lomo Saltado Peru usulü mutlu mühürlenmiş dana eti, soğan, domates, kişniş ve patates kızartması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.