Le Cordon Bleu İstanbul'da en lezzetli makarnaları hazırlamak için bekleniyorsunuz.
Makarnaseverler için düzenlenen bir günlük yemek kursu, el yapımı makarna tekniklerinizi ve bilginizi genişletmenize yardımcı olacak. Cordon Bleu şefimizden yeşil tagliatelle, ravioli ve İtalyan patates makarnası gnocchi gibi özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğreneceksiniz.
Mantarlı Ravioli Domates ve Fesleğenli Yeşil Taglıatelle Alsas Usulü Gnocchi
Le Cordon Blue Şefimizin rehberliği eşliğinde temel bıçak kullanma teknikleriyle birlikte aşağıda belirtilen Temel Mutfak Sanatı becerileri de öğreneceksiniz:
•Bıçak kullanma: Sebze kesim teknikleri •Makarna hamuru yapma ve şekil verme •Renkli makarna hamuru hazırlama •Taze Gnocchi hamuru hazırlama ve şekillendirme •Sos Hazırlama •Ravioli dolgusu hazırlama
Süre: 6 saat
- Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır. Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.- Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür ve Le Cordon Blue logolu şef şapkası mekan tarafından sağlanacaktır.- Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.- Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. - Kurs bitiminde sertifikanız adresinize posta yolu ile gönderilecektir.- Maksimum 16 katılımcı gerekmektedir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.