TAİDER Aile İçi İletişim ve İlişki Yönetimi Eğitimi Düzenliyor

TAİDER Aile İçi İletişim ve İlişki Yönetimi Eğitimi Düzenliyor

Tarihler: 13 Aralık 2018 Perşembe ~ 13 Aralık 2018 Perşembe 09.30 - 18.30

Yer: Inter Continental Otel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2018 ~ Ara 13, 2018

TAİDER Akademi, aile işletmelerine aile içi ilişkilerin yönetiminde ve olası sorunların çözümünde yenilikçi yaklaşımlar geliştirmelerine katkı sağlayacak "Aile İçi İletişim ve İlişki Yönetimi" eğitimini 13 Aralık’da İstanbul’da gerçekleştirecek.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği,Türkiye’deki aile işletmelerinin sürdürülebilirliğini desteklemek ve nesillerboyu gelişerek daha sağlıklı ve kalıcı büyümelerine destek olmak amacıyla “aileboyutuna” odaklanan TAİDER Akademi eğitimlerine, 13 Aralık’ta İstanbul’dadüzenlenecek “Aile İçi İletişim ve İlişki Yönetimi” ile devam ediyor.

Aile şirketlerinin özgünihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanmış TAİDER Akademi Eğitimleri geleceğeyönelik güçlü ve yenilikçi adımlar atma yolunda benzer süreçlerden geçen aileişletmelerinin deneyimlerinin paylaşılmasına da ayrıca önem vermekte. 13 Aralık’tadüzenlenecek eğitimin ardından katılımcılar enerji sektörünün lider firmalarıiçin depolama tankları ve anahtar teslim tesisler üreten CRYOCAN firmasıUrhan Ailesi temsilcileri ile atölye çalışmasında bir araya gelecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT