Tantra Felsefesi 101

Tarihler: 29 Ocak 2019 Salı ~ 29 Ocak 2019 Salı 29 Ocak 2019 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2019 ~ Oca 29, 2019

Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Kutsal İnek

Bu atölyede, zihin ve kalbin arındırılmasını vurgulayan bir ruhsal felsefe olarak Tantra’nın temel alanını öğreneceksiniz. Tantra evrensel enerjileri uygulayıcıya yönlendiren ve böylece kurtuluşa yol açan bir dizi ruhsal uygulamadır. Tantra, sınırlarımızın ötesine geçme eylemidir. Kelimenin kökü “esnetmek” veya “örmek” anlamına gelir ve aslen ruhun gerçek amacını bulmak için bizi güçlendiren bir gelenektir. Yaratıcı enerjinizi kullanmanın ve onu arzularımızı ortaya koymak için farkındalık ile kanalize etmenin anlamlarını taşır. Tantra 101 yaratıcılık, fiziksel enerjinin getirdiği güçleri ve çeşitli teknikleri bir araya getirerek özgürlüğe ulaşmaya herkesi davet ediyor.

29 Ocak Salı 20.00 – 22.30

17 Şubat Pazar 14.00 – 16.30

Aslı Bozdağ Kimdir?

Kutsal İnek olarak tanınan Aslı Bozdağ, Istanbul Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü tamamladıktan sonra Westminster Üniversitesi’nde 5 Duyunun Giyim Sektörü’nde Satın Alma Üzerine Etkisi konulu tezi ile Pazarlama Yönetimi programını tamamladı.  İngiltere’de bulunduğu yıllarda, 2011-2013, ISSA ve ASFA sertifikalı Sporcu Beslenmesi koçluk programlarını tamamladı. Jamie Oliver’ın da eğitmenlik yaptığı St. Mary’s Üniversitesi’nde fiziksel aktivite ve spor üzerine beslenme eğitimi aldı.

CrossFit Level 1 eğitmenliğini Frankfurt’ta, CrossFit Strongman eğitmenliğini Glasgow’da ve CrossFit Competitor eğitmenliğini Milan’da edindi. CrossFit’in yanı sıra Aslı Bozdağ halen Brazilian Jiu-Jitsu pratiğine devam ediyor.

Delhi’nin önde gelen Yoga Universiteleri’nin eğitmenlerinin 2006 yılında kurduğu Rishikesh Yog Peeth Ashram’da 500saatlik Yoga Alliance Sertifikası, 200 saatlik Hindu Mitolojileri, Bhagavad Gita dersi, 100 saatlik anatomi dersi ve 60 saatlik fiziksel olarak yardıma muhtaç kişiler, hamileler ve cocuklar için yoga eğitimi aldı. Ashram’da geçirdiği dönemlerde dersler dışında kalan zamanını bir saat bedensel temizlenme, bir saat karma yoga (toplum hizmeti), ve bir saat süren nefes egzersizleri ile geçirdi.

Grand Master Reiki eğitimini yine Rishikesh’te yer alan Maayaa Heailing’te aldı. Maayaa Healing’te aldığı diğer sertifikalı eğitimler 10günlük Chakra Healing ve 21 günlük Meditasyon eğitimleri olan Aslı Bozdağ yine Rishikesh’te yer alan Samadhi Yoga İnternational’da tantra pratiği, ayurdeva, mantralar, bandhalar(vücuttaki kilitler), yoga felsefesi, Kashmir Shaivism ve asana pratiğini kapsayan 100 saatlik Kundalini Yoga eğitimini tamamladı.

The Chartered Institute of Marketing üyesi olan Aslı Bozdağ’ın Turkish Way of Mareketing Communication adlı yazısı Emerald yayınlarından çıkan Marketing Management in Turkey adlı kitapta yer aldı. Aslı Bozdağ şu an Pazarlamada Dişil ve Eril Sembolizmi’nin Marka Kimliği Üzerindeki Etkileri adlı PHD tezini yazmakta.

Aslı Bozdağ, yaşamı değiştirmek yolunda atılabilecek adımları takipçileri ile paylaştığı Kutsal İnek’i 2017 yılında kurdu.

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT