Taş Formunda Heykel

Tarihler: 22 Ekim 2021 Cuma ~ 22 Ekim 2021 Cuma 22 Ekim 2021 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - Tam 45.00 TL - Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2021 ~ Eki 22, 2021
Taş Formunda Heykel atölyesi, Online Etkinlikler kapsamında sizlerle...

"İç dünyamızın sesleri ile öğrendiklerimiz, taşıdığımız yükler nereye, nasıl baktığımızı, neyi nasıl gördüğümüzü belirliyor mu? Katılımcılarla bu sesleri ve yükleri, kaya/taş gibi her an etrafımızda gördüğümüz, üstüne basıp çoğunlukla bastığımızı fark etmediğimiz bir varlık aracılığıyla yorumlarken gerçeklik, parça, bütün, oluş kavramları üzerine düşünüyoruz. Atölye çalışmasında; gündelik hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen sabunu kullanıyoruz. Bu malzemenin fiziksel özellikleri üzerine düşünüp taşın özellikleri ile karşılaştırıyoruz. Sabuna form vererek doku oluşturup, boyayarak yeni bir görünüş, yeni bir gerçeklik kazandırıyoruz. "

Malzemeler
Beyaz sabun (birkaç adet)
Maket bıçağı
Akrilik boya veya suluboya
Doku oluşturulabilecek sert malzemeler (kürdan, bulaşık teli, çatal, dokulu bir dal parçası vb.)
İçi su dolu bir kap
Kumaş parçası

İlişkili Sergi: Yüzleşme
Kontenjan: 20 kişi
Yaş Grubu:18+
Süre: 1,5 saat

Katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.

Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir.

Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır. Atölyenin linki sadece biletli katılımcılarla paylaşılmaktadır.Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır. 

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

Merve Dündar Hakkında
Merve Dündar, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde lisans eğitimini, Yeditepe Üniversitesi Plastik Sanatlar Bölümü’nde “Fragmanlar, Sınırlar, Beden ve Anlam” konulu tez çalışmasıyla yüksek lisans eğitimini tamamladı. Çalışmalarında iç dünyanın dışarıyla ilişkisini, bireysel ben ile sosyal ben arasındaki sınırları, etkileşimleri, benlik ve gerçeklik kavramlarını sorgulamaktadır.

Kişisel sergisi "Hangisi Ağır Hangisi Gerçek” ‘in (Galeri Bu, 2019) yanı sıra birçok karma sergiye katılan Dündar, çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir. 

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Etkinliğe katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi etkinlikten önce sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize Biletix tarafından  gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak eğitime katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT