Makarnaseverler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu, el yapımı makarna tekniklerinizi ve bilginizi genişletmenize yardımcı olacak.
"Le Cordon Bleu Şefimizden yeşil tagliatelle,ravioli ve İtalyan patates makarnası gnocchi gibi özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğreneceksiniz. "
Le Cordon Bleu Şefimizin rehberliği eşliğinde temel bıçak kullanma teknikleriyle birlikte aşağıda belirtilen Temel Mutfak Sanatı becerileri de öğreneceksiniz.
Bıçak kullanma: Sebze kesim teknikleri Makarna hamuru yapma ve şekil verme Renkli makarna hamuru hazırlama Taze Gnocchi hamuru hazırlama ve şekillendirme Sos Hazırlama Ravioli dolgusu hazırlama
Ders içerikleri Mantarlı ravioli Domates ve fesleğen yapraklı tagliatelle “Alsas” usulü gnocchi
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
*Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.
10:30 – 17:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.