TEDxIstanbul

Tarihler: 13 Ekim 2018 Cumartesi ~ 13 Ekim 2018 Cumartesi 13 Ekim 2018 12:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Normal Dönem1. Kategori: Tam 325.00 TL, Öğrenci 162.50 TL2. Kategori: Tam 275.00 TL, Öğrenci 137.50 TL3. Kategori: Tam 225.00 TL, Öğrenci 112.50 TL4. Kategori: Tam 200.00 TL, Öğrenci 100.00 TLÖn Satış - TÜKENDİ1. Kategori: Tam 300.00 TL, Öğrenci 150.00 TL - TÜKENDİ2. Kategori: Tam 250.00 TL, Öğrenci 125.00 TL - TÜKENDİ3. Kategori: Tam 200.00 TL, Öğrenci 100.00 TL - TÜKENDİ4. Kategori: Tam 150.00 TL, Öğrenci   75.00 TL - TÜKENDİ - - - - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2018 ~ Eki 13, 2018
Tüm TEDxIstanbul dostlarını 13 Ekim’de Zorlu PSM sahnesinde  bir araya gelmeye çağırıyoruz!

Konuşmacılarla birebir sohbet etme imkanı bulacağınız konferans 2 seanstan oluşacak ve birbirinden iddialı konuşmacılar yine zihinleri açıp, ilham verecek. 

Konuşmacılar
İlker Canikligil, Yönetmen 
Prof. Dr. Cem Say, Akademisyen
Şirin Payzın, Gazeteci
Ece Güner Toprak, Avukat
Murat Karahan, Opera Sanatçısı
Emrah Ablak, Karikatürist
Selim Hanay, Akademisyen
Fatih Kocabaş, Akademisyen
Suna Tüzün, Akademisyen
Hande Üstünel Toffoli, Akademisyen
Didem Unat, Akademisyen
Aslı Şafak, Gazeteci/ Televizyoncu (Moderatör)
Emin Çapa, Gazeteci (Moderatör)

Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının lisansıyla İstanbul'da gerçekleşen TEDxIstanbul, bu sene de Zorlu PSM Ana Sahne’de konuklarını ağırlayacak. TEDxIstanbul'da bugüne kadar Emin Çapa, Türkan Şoray, Ece Temelkuran, Selçuk Şirin, Ahmet Naç, Karsu, Sevil Atasoy, Saffet Emre Tonguç, Nil Karaibrahimgil, Talat Kırış, Sertab Erener, Nevşin Mengü, Kalben, Zülfü Livaneli ve Mustafa Sarı gibi birçok değerli isim konuşmacı olarak yer aldı.

Technology, Entertainment ve Design sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED “ideas worth spreading” sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. 30 senelik bir geçmişi olan ve konuşmaların 18 dakikayla sınırlı olduğu TED konferanslarında bugüne kadar Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende ve İngiltere Başbakanı Gordon Brown gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı. 

TEDx, “ideas worth spreading” sloganının ruhuyla, TED benzeri bir deneyimi yerel ve bağımsız olarak gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen bir etkinliktir. TEDx etkinlikleri küçük topluluklara TEDTalks videolarını ve canlı konuşmaları bir arada izleme ve tartışma imkanı verir. TED Konferansları TEDx etkinliklerine birer rehber olmakla birlikte TEDx etkinlikleri bağımsız birer organizasyondur. TEDTalks ve TEDxTalks videoları şimdiye kadar internette 4 milyarın üzerinde hit aldı.

- Etkinlik sonrası TED tarafından hazırlanan etkinlik değerlendirme formunun katılımcılara gönderilebilmesi ve değerlendirmelerinin alınabilmesi için mail adresiniz gereklidir. Bu sebeple katılımcıların mail adreslerini vermesi zorunludur.
- Etkinlikte katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.  
- Sertifika talebi için katılımcıların formu doldurmaları gerekmektedir.
- Etkinlik konuşmaları Türkçe yapılmaktadır. Simultane çeviri yapılmayacaktır.  
- İndirimli biletler öğretmen, öğrenci ve akademisyenleri kapsamaktadır. Kapıda kimlik ibraz edilmesi zorunludur.
- TEDxIstanbul'un etkinliğin içeriğinde değişiklik yapma ya da etkinliğin tarihini değiştirme ya da etkinliği tamamen iptal etme hakkı saklıdır.
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

- Kapı Açılış 12:30- Etkinlik Başlangıç 13:00- Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir. Öğrenci kimliği yanında olmayan katılımcılarımız etkinliğe katılmayacaktır.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT