TEDxIstanbul

Tarihler: 01 Nisan 2017 Cumartesi ~ 01 Nisan 2017 Cumartesi 01 Nisan 2017 13:30

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL 2. Kategori - 200.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL - TÜKENDİ 4. Kategori - 100.00 TL - TÜKENDİ Öğrenci - 75.00 TL (2.Balkon) - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2017 ~ Nis 1, 2017
2017’nin yepyeni TEDxIstanbul etkinliği büyük bir hazırlık ve heyecanla yaklaşıyor.

Üstelik BKM Express ile alacağınız 1. ve 2. kategori TEDxIstanbul biletlerinde anında %20 indirim.
* Kapasite ile sınırlıdır.

"2015 yılından beri Türkiye’nin en büyük katılımlı TEDx organizasyonu olmamıza vesile olan, videolarımızın milyondan fazla izlenmesini sağlayan tüm katılımcılarımıza, gönüllülerimize, konuşmacılarımıza ve destekçilerimize sonsuz teşekkür ederiz."


İddialı konuşmacılar "Hayal Et / Dream" teması etrafında sizi 1 Nisan’da tekrar bir araya gelmeye çağırıyor! Konuşmacılarla birebir sohbet etme imkanı bulacağınız konferans 2 seanstan oluşacak ve birbirinden iddialı konuşmacılarıyla yine zihinleri açıp ilham verecek. 

Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının lisansıyla İstanbul'da gerçekleşen TEDxIstanbul bu sene Zorlu PSM’de konuklarını ağırlayacak. TEDxIstanbul'da bugüne kadar Emin Çapa, Türkan Şoray, Ece Temelkuran, Selçuk Şirin, Ahmet Naç, Karsu, Sevil Atasoy, Tim Leberecht, Mehmet Aksel, Saffet Emre Tonguç, Metin Hara, Kaan Kayabalı, Nil Karaibrahimgil, Talat Kırış, Sertab Erener, Markus Lehto ve Dave Troy gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı.

HAYALCİLERİ AÇIKLIYORUZ
- Aslı Şafak, Gazeteci ve Televizyoncu
- Ayşe Kurucu, Gezgin Teyze
- Doğan Kuban, Bir Rönesans Adamı
- Gamze Tutan, Gönüllü Eğitmen
- Harun Tekin, Şarkı Yazarı
- Mehmet Turgut, Fotoğrafçı
- Miray Akovalıgil, Komedyen
- Nevşin Mengü, CNN Türk Anchor
- Orhan Murat Bahtiyar, Yazar / Mühendis
- Refika Birgül, Mutfağın Neşesi
- Simge Pınar, Müzisyen
- Tayfun Akın, Girişimci Akademisyen
Hayallerimiz Neden Bu Kadar Önemli
Hepimizin irili ufaklı, gerçekleşmesi olağan ya da zor hayalleri olduğuna inanırız. Ayrı bir dünyaya giriş bileti sağlayan hayallerimiz başarabileceklerimizin de hudutlarını belirler bir yandan. En eski buluşlar ve en yeni teknolojiler de ihtiyaçlarımızdan değil hayallerimizden çıkma. Ne de olsa Einstein’in dediği gibi “Hayal kurmak bilgiden önemli.”

“Başımıza icat çıkarma!” geniyle bu topraklarda yetişen bizler için ise durum tamamen farklı. Türkiye’de yapılan bir araştırma açıkça ortaya koyuyor ki çocuklarımızın bile sadece yarısı hayal kuruyor. Çocukluğunda bile yeterince hayal kurmayan bizler, yetişkinliğe adım attığımızda hayal kurmayı hepten bırakıyoruz. Nüfusumuz gençleşirken hayallerimiz yaşlanıyor. 25 yaşına geldiğimizde başımızı sokacak bir ev ve bize para kazandıracak bir meslek sahibi olmak en kolektif “hayalimiz” oluyor. 

Başarabileceğimiz işlerin büyüklüğünü imkan, zeka, para, eğitim ya da çevre unsurlarının belirlediğine inanmak istiyoruz. Ancak unutmayalım ki bugünümüz nasıl olursa olsun istediğimiz gelecek hayallerimizden yapılma. Hayal etmeyi tekrar öğrenmek, korkmadan hayal etmek, çocuklarımıza kendi hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir gelecek bırakmak zorundayız.

Birlikte büyük hayaller kurmak dileğiyle. 

- Program ve konuşmacı listesinin final hali çok yakında açıklanacaktır.
- Etkinlikte katılımcılara katılım sertifikası verilecektir. 
- Sertifika talebi için katılımcıların bu adresteki formu doldurmaları gerekmektedir.
- Etkinlikte konuşmalar Türkçe olacağı için simultane tercüme olmayacaktır.
- İndirimli biletler öğretmen, öğrenci ve akademisyenleri kapsamaktadır. Kapıda kimlik ibraz edilmesi zorunludur.
- TEDxIstanbul'un etkinliğin içeriğinde değişiklik yapma ya da etkinliğin tarihini değiştirme ya da etkinliği tamamen iptal etme hakkı saklıdır.
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Program ve Konuşmacı listesi nihai değildir, değişiklik gösterebilir.

TED Nedir?
"Technology", "Entertainment" ve "Design" sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED, "Paylaşmaya Değer Fikirler" sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir küresel konferanslar serisidir. 1984 yılından günümüze uzanan konferanslar serisinin asıl amacı, farklı alanlardaki ileri derecede bilgi sahibi kişilerin konuşmalarıyla bilgi alışverişine zemin oluşturmaktır.

- Kapı Açılış 13:30- Etkinlik Başlangıç 14:00- BKM Express indirimi sadece 1 ve 2.kategori bilet alımlarında geçerlidir. Kapasite ile sınırlıdır.- Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir. Öğrenci kimliği yanında olmayan katılımcılarımız etkinliğe katılmayacaktır.- Öğrenci kategorisi sadece 2.Balkon bölümünde geçerlidir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.   - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT