The Upper Crust’tan Çocuklara 3 Gün Bayram!

Tarihler: 20 Nisan 2010 Salı ~ 25 Nisan 2010 Pazar 13:00, 15:00, 17:00

Yer: The Upper Crust

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: http://www.uppercrustturkiye.com/

Adres: Çırağan Cad. No:35 Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 5 227

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2010 ~ Nis 25, 2010
Minikler, The Upper Crust pizza atölyesiyle, 3 gün süresince hem pizza yapmayı hem de sağlıklı beslenmenin püf noktalarını öğrenecekler!

Türkiye’de pizza anlayışını değiştiren The Upper Crust Pizzeria, 23 Nisan’da, çocuklara üç günlük eğlenceli bir çalışma sunuyor. The Upper Crust 23-24-25 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği mini pizza atölyeleriyle, çocuklara pizza yapmayı öğretirken, aynı zamanda onları sağlıklı beslenme konusunda da bilgilendirecek.

Sağlıklı ve gurme pizza anlayışıyla yola çıkan The Upper Crust 23 Nisan’da çocukları unutmadı. The Upper Crust’ın Beşiktaş’taki mekanında 23-24-25 Nisan tarihlerinde toplanacak çocuklar, sevimli Şef Barry ile interaktif bir ortamda pizza yapmayı öğrenerek bayramlarını kutlayacaklar. Workshop sırasında, kepekli pizza, salata ve taze malzemeleriyle dikkat çeken The Upper Crust’ın sağlıklı beslenme konusundaki hassasiyeti ise çocuklara verilecek sağlıklı beslenme bilgileriyle vurgulanacak.

Boston’da son 4 senenin Best of Boston ödülünü alan pizzacı The Upper Crust Pizzeria, ince hamuru, dilim pizza seçeneği ve malzeme çeşitliliğiyle kısa sürede damakların vazgeçilmesi olmayı başardı. Müdavimlerini her geçen gün daha da artıran The Upper Crust, kepekli hamur seçeneği, malzemelerinin tazeliği ve pizzayla birlikte sunduğu salata seçenekleriyle sağlıklı ve gurme beslenmenin de öncüsü olmaya aday gösteriliyor.

Çocuklar 23 Nisan’ı, The Upper Crust’ın pizza büfe havası ile oluşturulan rahat ortamında, keyifli bir atölye eşliğinde kutlayarak unutamayacakları bir bayram geçirecekler. The Upper Crust, 3 gün süresince, saat 13:00 – 15:00 ve 17:00’da, gerçekleşecek olan 30 dakikalık atölyelerine tüm anne baba ve çocukları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT