ThetaHealing 101

Tarihler: 05 Şubat 2019 Salı ~ 05 Şubat 2019 Salı 05 Şubat 2019 19:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2019 ~ Şub 5, 2019

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Gülsün Özsan

Yeryüzündeki her şey kendine özgü bir ölçüde frekans yayar. Beynimiz bu frekansları alır ve iletir, tıpkı bir radyo gibi. İnsan dünyadaki herşey ile bir enerji alışverişi içindedir. Hatta öyle ki, bu enerjiler bedenimize kodlanır ve aynı şekilde evrende yankılanır. Beden ve çevre arasında karşılıklı bir iletişim vardır.

Teta, beş beyin dalgasından biridir. Rüyanın ilk evrelerinde görülen, bilginin en kolay algılandığı seviyedir. Yaratım için kullandığımız dalga boyutudur.

ThetaHealing®, Vianna Stibal tarafından bulunan ruhsal, fiziksel ve duygusal bir meditasyon tekniğidir. Yaşam süresince geçmişten, genetik yollarla atalarımızdan ve ruhsal seviyelerden gelen olumlu ve/veya olumsuz blokajlarımızı bulmamızı ve zihnimizi ‘AN’da yeniden programlamamızı sağlar. Böylece, mutluluğumuzu engelleyen olayların kalkması ile bedenimiz ve zihnimizi şifalandırırız. Sezgilerimizi de geliştirip hayatımızı özgürce yaşamayı mümkün kılarız.

ThetaHealing®, beyin dalgası tetadayken kişinin özgür iradesi ile sözcük ve düşüncenin gücü kullanılarak yapılan olumlamalardır. Seans süreci bilinç açıkken yapılır böylelikle kişinin şifalanma sürecini izlemesi mümkündür.

Kalpten geçen ve gerçekten istenilen hayatın rahatlıkla şekillenebileceğinin mümkün olduğunu bilmek herkesin hakkıdır.

ThetaHealing 101’i bu yönteme bir giriş dersi olarak, sizlere de aynı farkındalığı sağlamak ve hayatta anlam verilemeyen blokajları çözümlemenin, hayatı planlayarak yönetmenin ve içimizdeki güzellikleri keşfetmenin nasıl mümkün olduğunu aktarmak için tasarladık.

Gelin frekanslar dünyasının yeni bir kapısını birlikte aralayalım.

5 Şubat 20:00-22:30

24 Şubat 14:00-16:30

Gülsün Özsan Kimdir?

1966 yılında Ankara’da akademisyen bir ailenin kızı olarak dünyayaya geldi.

Adana Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra, Çukurova Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu. Çocuklarının doğumlarını takiben, kişisel gelişim ve aile dizilimleri konusunda seminer ve seanslara katıldı. Kişisel gelişim seminerlerindeki içsel farkındalık Gülsün’ü çocukluk hayalimi gerçekleştirmeye teşvik etti. Bu sayede, Yeditepe Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık bölümünü bitirdi.

Hayatın kendi ritmi içerisindeki inişli çıkışlı süreçlerden geçerken, kızımın şifalanma ihtiyacı sebebiyle ThetaHealing® ile tanıştı. Başta kızıma faydalı olabilmek için başladığı ThetaHealing® eğitimleri, karşısına şifalanma ihtiyacı olan bir çok kişiyi de çıkarttı. Türkiye’deki eğitim sürecinden sonra ThetaHealing® kurucusu Vianna Stibal’in yurtdışındaki seminerlerine katılarak ThetaHealing® danışmanı ve eğitimcisi oldu. ThetaHealing® meditasyonu ile “AN’da değişiklik uygulamasının sınırsız faydasını gördü. Yaşamdaki olumlu değişim, dönüşüm ve şifalanmanın etkilerini, başkalarının hayatlarında da yaşayıp gözlemledi. ThetaHealing® tekniğini keyifle uygulamaya devam ediyorum.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT