Ti Performans Temel Oyunculuk Atölyeleri

Tarihler: 14 Aralık 2009 Pazartesi ~ 14 Ocak 2010 Perşembe

Yer: Ti Performans

Adres: Katip Çelebi Mah. Tel Sok. No : 4 / 2 Beyoğlu- İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 2510273

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2009 ~ Oca 14, 2010

Kaliteli, derinlikli, içten sanatsal üretim ve eğitimlerin yapıldığı, disiplinler arası ilişkinin kurulduğu ‘Performans, Gösteri ve Araştırma Merkezi’ olarak çalışmalarını yürüten Ti Performans ‘ın “Temel Oyunculuk Atölyeleri” profesyonel eğitmenler yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Oyunculuk motivasyonunuzu arttırmak, görüş ve bakış açınızı derinleştirerek zenginleştirmek için, İstanbul’un şahdamarı Taksim’de bir buluşma noktası; Ti Mekan sizi bekliyor.

Hakan Pişkin’in Genel Sanat Yönetmenliği’ni yaptığı Tiyatro Ti’nin, yeni projesi olan “Ti Performans”, oyuncu adaylarının geleceğine kendi geleceği olarak bakan ve eğitimlerini bu çerçevede devam ettiren dinamik bir oluşum.Yakın bir gelecekte “Kukla” eğitimini de ders programı içerisine katmak için çalışmalarını sürdüren Ti Performans “Temel Oyunculuk Atölyeleri”nde Hakan Pişkin, Damla Hacaloğlu, Tunca Aydoğan, Günay Ertekin ve Turgay Doğan gibi, alanında uzmanlaşmış isimler ders veriyor. Öğrencilerinin vizyonunu daha da geliştirmeleri için ek projelerini gerçekleştirmeye başlayan Ti Performans; bu çerçevede ilk etkinlik olarak “ Gerçekçi Seminerler” adı ile başlattığı seminerlerde, tiyatronun köklü isimlerini öğrencileri ile buluşturuyor.

ATÖLYE TARİHLERİ
1. Grup ( Kayıt almaya devam etmektedir )
Başlangıç : Ekim
Bitiş : Haziran
2. Grup ( Ön kayıt için başvurunuz )
Başlangıç : Ocak
Bitiş : Haziran

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT