Tiyatro Kılçık

Tarihler: 23 Nisan 2016 Cumartesi ~ 23 Nisan 2016 Cumartesi 23 Nisan 2016 11:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2016 ~ Nis 23, 2016
Tiyatro Kılçık, kendi yazdığı oyunlarla minik tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

1998 yılında Cenk Tunalı önderliğinde kurulan Tiyatro Kılçık, kendi yazı ekibiyle yazdığı "Takanlar ve Takılanlar" isimli oyunu ile 16 Şubat 2000 tarihinde, Kemancı Kültür Merkezi’nde ilk oyununu sergiledi.

Ufuk Özkan, Orçun Kaptan, Demet Evgar, Şeyla Halis, Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu Aylin Kontente, Atılgan Gümüş, Gülden Güney, Onur Atilla gibi başarılı oyuncuları bünyesinde barındırmış olan Tiyatro Kılçık, Cenk Tunalı yönetmenliğinde, 15 yıldır aktif olarak tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

Kendi yazı ekibiyle oyunlarını yazan ve oynayan Tiyatro Kılçık, Cenk Tunalı eğitmenliğinde Atölye çalışmaları ile oyunculuk eğitimleri vermekte olup, kurumsal firmalarda da şirket içi ve dışı iletişimi kuvvetlendirecek çalışmalar yapmaktadır.

15 yıldır kendine has üslubuyla bir dil ve ekol tiyatrosu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Tiyatro Kılçık ayrıca, kendi sahnesinde verdiği Yaratıcı Drama Eğitimlerinin yanı sıra, 9 yıldır çocuklara yönelik, tiyatro kulüpleri kurup, kurum içi yaratıcı drama eğitimleri de veriyor. Kılçık Afacan Çocuk Tiyatrosu ile ekip, yine kendi yazdığı oyunlarla minik tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 23.04.2016 tarihinde 11:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT