Trump Avm’de Çocuklar İçin Önce Tiyatro, Ardından Atölye Keyfi!

Trump Avm’de Çocuklar İçin Önce Tiyatro, Ardından Atölye Keyfi!

Tarihler: 01 Nisan 2017 Cumartesi ~ 02 Nisan 2017 Pazar

Yer: Trump AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2017 ~ Nis 2, 2017

Trump AVM’de bu hafta sonu çocuklar “Ahşap Marakas Atölyesi” ile el becerilerini geliştirecekler. 1 Nisan Cumartesi günü “Kırmızı Başlıklı Kaz” , 2 Nisan Pazar günü ise “Uçan Adam” adlı tiyatro oyunlarını izleyecekler.

Trump Alışveriş Merkezi’nin özel çocuk katında bu hafta sonu da birbirinden keyifli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar bu hafta sonu “Ahşap Marakas Atölyesi” ile eğlenceli ve eğitici bir oyuncak olan marakas tasarlayacak, birbirinden güzel tiyatro oyunları izleyerek neşeli ve eğlenceli bir hafta sonu geçirecekler.

1 Nisan Cumartesi günü, en büyük eğlencesi zıp zıp zıplamak olan sevimli kazın hikayesini anlatan “Kırmızı Başlıklı Kaz”, 2 Nisan Pazar günü ise en büyük isteği uçmak olan bir çocuğun hikayesini anlatan “Uçan Adam” adlı tiyatro oyunları her iki günde Trump Çocuk Katı Sahnesi’nde saat 13.00’da sergilenecek.

Her hafta yenilenen konsepti ile çocukların keyifle vakit geçirmelerini ve kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan atölyelerin bu haftaki konsepti, “Ahşap Marakas Atölyesi”. Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyede çocuklar, yaratıcılıkları doğrultusunda ahşap mini müzik aleti marakas tasarlayacaklar. 14.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek “Ahşap Marakas Atölyesi”nde, çocuklar eğlenirken öğrenecek, el becerilerini geliştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT