Tüm Dünyanın Konuştuğu Dr. Carlos Warter Yogha’da!

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 02 Mayıs 2011 Pazartesi .00-12.00 ve 13.30-18.00 arası

Yer: Yogha

Ücret: 200,00 TL

Nereden Alınır: Yogha

Adres: Levent Mah. Zambaklı Sok. No:29 Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 324 61 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 2, 2011

Spiritüel gelişim ve klinik psikiyatri konularında 30 yılı aşkın deneyime sahip dünyaca ünlü isim Dr. Carlos Warter, Yogha Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından ülkemizde ağırlanacak ve bireysel seanslar düzenleyecek. Modern tıp ile yogayı başarılı bir şekilde sentezleyen uzman doktorun kaçırılmaması gereken bireysel seansları 28 Nisan ve 2 Mayıs’ta.

İdris Şah ile bir Sufi öğrencisi ve XIV. Dalay Lama etkisiyle bir meditasyon uzmanı olan Dr. Carlos Warter’in deneyim ve kişisel tavsiyelerinden faydalanmak için uzaklara gitmeye gerek kalmadı. Dünyanın en etkili kişisel gelişim uzmanlarından biri olan Carlos Warter 28 Nisan ve 2 Mayıs’ta Yogha’da kişisel seanslar düzenleyecek. Bu seanslar, kişileri içsel deneyimlerine hazırlamayı, bu deneyimlerini daha derinden özümseyip faydalanabilmelerini ve sonrasındaki takibini amaçlıyor. Çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Dr. Carlos Warter’in deneyimlerinden, sağlıklı yaşam merkezi Yogha’da faydalanabilirsiniz.

Uyum Eksikliğine Son

Bireysel seanslarda iki farklı amaç var; çakra dengeleme ve aura temizlenmesi. Bu çalışmanın amacı günlük yaşantıda denge ve uyum eksikliği oluşturan titreşimlerden arınmaktır. Bir çok durumda bu bozulmuş titreşimler fiziksel ya da ruhsal hastalığa bile sebep olabilir. Dünyadaki varlığımızın enerji alanını dengelemek, bütünleyici tıbbın bazı yönlerini kullanarak olabilir. Bu çalışmalar enerji, müzik ve kristaller kullanılarak yapılır.

Kaçırılmaması gereken bireysel seanslar 28 Nisan ve 2 Mayıs’ta saat 10.00-12.00 ve 13.30-18.00 arasında. 45 dakika süren seanslara katılım ücreti 200 TL. Randevu almak için 0212 324 61 08’i aramalısınız.

Dr. Carlos Warter Kimdir?

Dr. Carlos, bir tıp doktoru ve psikiyatrist doktor olmasının yanı sıra, modern psikolojinin geliştirilmiş bilgilerine, enerji çalışmalarına ve kadim ruhani geleneklere bağlı kişisel gelişme ve kendini tanıtma metotlarını sentezlemiş bir uzmandır. Deneyimi ise Harvard Tıp Okulu doktora sonrası eğitiminden, Amazon’da şamanlarla, Kuzey Afrika’da Sufi ve Kabalistlerle yaşamaya, Dalay Lama ile kişisel bağlantıya ve Budist metotlarıyla gerçekliğin doğasını keşfetmeye kadar uzanır. Şimdiye dek dünyanın değişik yerlerinde 21 kitabı yayınlanmıştır.

50’den fazla ülkede, onbinlerce kişiye seminer ve eğitim vermiş, çalışmaları Tibetli kutsal lider Dalay Lama, Mikhail Gorbaçov ve Dr. Bernie Siegel de dahil olmak üzere bir çok uzman tarafından övülmüştür. İnsani yardımları ve çalışmalarından dolayı kendisine Birleşmiş Milletler Barış Elçisi ve Pax Mundi ödülleri verilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT