Tutkulu İlham

Tarihler: 09 Eylül 2019 Pazartesi ~ 09 Eylül 2019 Pazartesi 09 Eylül 2019 19:30

Yer: Mastercamp Eğitim Platformu

Ücret: Numarasız - 145.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2019 ~ Eyl 9, 2019
Prof. Dr. Uğur Batı ile Tutkulu İlham etkinliği Mastercamp Eğitim Platformu'nda gerçekleşecek.

"Salvador Dali, Picasso, Steve Jobs, Virginia Woolf ve Atatürk.. Her biri büyük deha ve olmamaları dünya tarihindeki mozaik de bir kayma meydana getirir. Bu insanların bizlerden farklı olan özelliği nedir? Sahip oldukları şey yaratıcılık mı? Yaratıcılıksa ve bunun sayesinde gerçekleştirmişlerse acaba bizlerden genetik olarak farklılar mı? Farklı aile öyküleri var mı? Potansiyellerini nasıl harekete geçiriyorlar? Hepimizin aklına geliyor mu bu sorular?Bizler de onlar gibi olabilir miyiz? Deha olmak zorunda değiliz ancak yaratıcılığımızda bir sıçrama gerçekleştirebilir miyiz? 

• Nasıl daha yaratıcı oluruz? 
• Yaratıcılık örüntüsü geliştirmek
• Beyin ve Yaratıcılık
• Yaratıcılık kasları bulundu
• Yetenek geliştirilebilir mi?

En iyi örneklerle yaratıcılık konularını konuştuğumuz, birlikte yaratıcılığımızı keşfettiğimiz ve hayatımıza kolayca uygulayabileceğimiz yöntemleri pratik ettiğimiz bu workshop’da, geleceğin en önemli konularından biri olan hayal gücünü masaya yatırıyoruz. 

Harvard Business Review, Bloomberg Businessweek, Milliyet ve Brandmap’de köşe yazarlığı yapan ve 15 kitabın yazarı ve akademisyen Prof. Dr. Uğur Batı, kendine ait bulduğu yöntemlerle yaratıcılığı nasıl çözdüğünü ve bu yöntemleri uyguladıktan sonra beyninde bununla ilgili bir kodun çözüldüğünü söylemektedir. 

Yetenek dediğimiz şey “Var olan duyusal bir kapasitenin mükemmelleştirilmiş hali” ve hayat fırsatları görmek, şans geldiğinde kullanmaktır. Ancak yaratıcılığı geliştiren en önemli şey tutku, ilham ve aşktır. Gelin birlikte hayatımızda bize ilham ve aşkı getirecek olan tutkularımızın yolunu birlikte keşfedelim."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT