Ufuk Önen ile NGH Hipnotizma Sertif

Tarihler: 16 Nisan 2016 Cumartesi ~ 16 Nisan 2016 Cumartesi 16 Nisan 2016 10:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 3750.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2016 ~ Nis 16, 2016
"Ufuk Önen ile NGH Hipnotizma Sertifika Programı" Merakettiklerin mekanında sizlerle...

Bilinci sonsuz bir daire, bir pasta olarak düşünürsek; bilinçli zihin bu pastanın 5 duyuyla algılanabilen, tanımlanabilen incecik bir dilimidir. Bilinç ise, o sonsuz dairenin, pastanın bütünüdür. Orada her şey vardır. Olmuş  ve olacak olan her şey… Ve tabi her bilgi… Orada zaman algısı yoktur. Orası esas bilinçtir. Bilinçli zihnin mantık  arayışını onu başka bir şeyle meşgul ederek, oyalayabilir, devre dışı bırakabilirseniz, esas bilinçten istediğinizi çekip alabilirsiniz. Bu durumdayken amacınıza yönelik olarak alacağınız telkinlerle her hedefinize ulaşabilirsiniz. Buna da hipnoz denir. Beyin, dalgalarını yavaşlattıkça, bilinçli zihin, algı kapasitesini genişletir. Dünya çapında  verilen sertifika  programlarının güvenilirliği ve saygınlığı, 1947 yılından beri profesyonel hipnoterapist olan Kurucu Başkan Dr. Dwight Damon’ın imzasıyla sertifikalandırılmaktadır. NGH’in, Amerika ve Avrupa kıtalarının birçok ülkesinde resmi olarak hipnoz yapma yetkisi tanıyan sertifikası Türkiye’de NLP’nin kurucularından Richard Bandler’ın da yetkin eğitmeni olan, Ufuk Önen’in denetiminde alınabiliyor.

Hipnoz’un amacı, danışanın frekans değiştirmesini sağlayarak, bilinçaltına ihtiyaç duyduğu konuda telkinler vermektir. Bilinenin aksine, hiç kimseye hipnozla, normal yaşamında yapmayacağı hiçbir şeyi yaptıramazsınız. Çünkü bilinçaltı bilincin komutlarına boyun eğer. Ufuk Önen’in, eğitimlerinde üzerinde oldukça fazla durduğu bu bilgiyle beraber, katılımcılara bilinçlerini olumlu yönde
kullanmalarının yöntemleri de aktarılıyor. Dolayısıyla bu sertifika programı, yalnızca hipnoz uygulayıcısı olmak isteyenler için değil. "NGH Hipnoz Sertifika Programı" katılımcılarına, hayallerini hedefe çevirmeyi ve hedeflerini de yaşamının bir parçası haline getirmeyi sistematik olarak öğreterek, mutlu bir birey olma fırsatı yaratıyor.

Yunan mitolojisi "Uyku İlahı"nın adından esinlenmiş olsa da hipnoz bir uyku hali değil, insanların tüm algılarına, bilinçaltlarına kendilerini açma halidir.

• Hipnoz; yapamayacağımızı düşündüğümüz her şeyi, hayatımızın kalitesini düşüren her şeyi, bilinçli zihnimizin bize engeller koyan düşünce kalıplarını devre dışı bırakarak, bilinçaltımızdan çekip almamızı, yapabilme kapasitemizin sonsuzluğunu farketmemizi ve hedeflerimize ulaşmak için harekete geçmemizi sağlar.
• Hipnoz, hatırlamadığımızı düşündüklerimizi hatırlatabilir.
• Sizi, geçmişte şifalandırmak istediğiniz bir ana götürebilir.
• Hipnoz, iç dünyamızın derinliklerinizdeki o muhteşem, huzuru, sevgiyi, neşeyi, coşkuyu, varoluşumuzun kusursuzluğunu, büyüleyici dünyayı keşfetmenizi sağlar.
• Hipnoz, tüm korkuları hayatımızdan kolaylıkla çıkartmamıza yardımcı olur.

Bütün bunları deneyimlerken, diğer taraftan;
• Hipnozu siz de öğreneceksiniz.
• Kendi kendinize (Oto) hipnoz yapmayı biliyor olacaksınız.
• Kimlerin, ne zaman, ne şekilde sizin bilinçaltınıza mesajlar gönderdiğinin farkında olacaksınız.

Bu eğitimin sonunda;
ABD ‘nin en eski ve en yaygın kuruluşu NGH ‘in başkanı Dr.Dwight Damon imzalı uluslar arası Hypnotist veya Hypnotherapist sertifikası sahibi olacaksınız.
Bu sertifika size dünyanın her yerinde hipnoz yapma yetkisi tanır.
Ve bu eğitim süresince ülkemizde yetkili eğitmen Ufuk Önen ile çalışacaksınız.

Hipnoz Eğitimi Kullanım Alanları;
• Bilinç ve Bilinç Altını Anlama ve Tanıma,
• Hipnoz/Trans Nedir? Ne Değildir?
• Kendi Kendine Trans,
• Transın Göstergeleri,
• Farklı Hipnoz Türleri ve Uygulanışları,
• Hipnoz’un Aşamaları,
• Dolaylı Telkin,
• Trans Hazırlığı,
• Telkine Yatkınlık Testleri,
• Derinleştirme Teknikleri,
• Hipnoz Sonrası Telkinler,
• Sorunlar Üzerine Çalışma ve Uygulamalar,
• Transa Geçirme Soruları,
• Klasik Hipnoz Uygulaması,
• İndüksiyon Teknikleri,
• Metafor Kullanımı,
• Regresyon,
• Nefes Egzersizleri,
• Trans ve Olumlamalar,
• Bilinçaltı Temizliği Programı,
• Hızlı Hipnoz Teknikleri,
• %100 Memnuniyet Garanti ve daha fazlası...

Ufuk Önen
Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde aldığı Uluslararası İlişkiler Uzlanım Dalı eğitimine ve ticaret ağırlıklı iş yaşamına karşın; 1995 yılına geldiğinde çok farklı bir yolda yürümeyi tercih etti. 1995’te Kuraldışı Eğitim ve Danışmanlık’ta; Kendin olmak, kadın erkek ve kendini tanıma gibi workshop çalışmalarıyla çıktığı bu yol, onu 1996’da Tayland’a kadar götürdü. 96’da başlayan bu hummalı çalışmalar; İngiltere, Tayland, Nepal ve Hindistan arasında, belki de insanın kendine ve mutlak saf doğrulara ulaştığı en güzel patika oldu onun için. "Meditasyon" ve Derin Trans", "Bilinç", "Bilinçaltı ve Zaman Çizelgeleri", "Tai Masajı ve Beden Meridyenleri", "Bio-Enerji ve Şifa" eğitimleri aldı. 1997’de Network 21 camiasında; İletişim ve satış teknikleri, iletişim teknikleri, pazarlık ve uzlaşma teknikleri, liderlik ve organizasyon gibi eğitimleri de deneyimlerine ekledi. İlerleyen yıllarda bu alanlarda "Kişisel Gelişim", "Sağlık", "Rahatlama", "Korku ve Fobileri Yenmek", "Anksiyete Bozuklukları ve İlişkiler" gibi uygulama alanlarında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. 2004 yılı Ufuk Önen için NLP eğitimlerinin yılı oldu. The Society of Neuro-Linguistic Programming, INALPTA International NLP Trainer Association ve National Guild of Hypnosis gibi önemli kuruluşlardan NLP Practitioner, NLP Practitioner I, Master Practitioner ve Hypnosis In-Depth eğitimlerini aldı. 2004 yerini 2005’e bıraktığında ise aldığı Reiki I, Reiki II ve Reiki ART eğitimleriyle donanımını çok daha üst seviyelere çıkardı.

Dr. Wayne W.Dyer’ın Pulling Your Own Strings / Kendin Olmak (Kuraldışı Yayınları-1996) ve Dr. John C. Maxwell’in Leadership’s ABC / Liderlik Serisi (Network 21 Yayınları) gibi kitap ve CD lerin de çevirmeni olan Ufuk Önen’in tüm bu çalışmalarının yanı sıra SolSaTrans III, Liderlik, Bilinçaltı Olumlu Telkinler, Meditasyon, Sigarayı Bırakma, Kişilik Geliştirme gibi konu başlıkları altında kaset ve CD programları da bulunmaktadır. Hayata gülümsemeyi ve yürüdüğü sokakta dahi ihtiyacı olanlara içindeki saf ve sevgi dolu enerjiyi aktarabilmeyi hedefleyen Ufuk Önen; yarını bugünkü düşüncelerimizle yarattığımıza inanlardan biridir. Bandler onaylı NLP Sertifika Programları.

NGH Onaylı Hipnoz Sertifika Programı. NGH Certified Hypnoterapist, Certified Instructor of American NGH, INALPTA & The Society of NLP Master Practitioner, NLP Trainer, RASheeba ve Saf Dokunuş Master, Diabetes Motivational Coach, Reiki ART degree, Certified Trainer in : Leadership-Relationship-Effective Communication Skills-Self Discovery-Anxiety Disorders-Handling Manipulation-Meditation.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 16.04.2016 – 22.04.2016 tarihleri arasında 10:00 – 17:00 saatlerinde gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT