Ülker Çikolata Atölyesi’nde Mutluluk ve Lezzet Sizi Bekliyor

Tarihler: 10 Aralık 2011 Cumartesi ~ 11 Aralık 2011 Pazar

Yer: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2011 ~ Ara 11, 2011

Türkiye’nin en ünlü çikolatası Ülker Çikolata, şimdi seçilmiş Kipa ve Carrefour mağazalarında mağazalarına gelen herkesi çikolata dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Marketlerde kurulacak çikolata atölyesinde tüm çikolata severler kendi çikolatalarını yapma şansını yakalıyor

Ülker Çikolata ile eğlence ve çikolata dolu mutlu anlar yaşamaya hazırlanın... Ülker Çikolata Atölyesi, Aralık ayının ilk iki hafta sonunda belirlenmiş Kipa ve Carrefour marketlerinde kuruluyor.

İstanbul Kurtköy, Ankara Oran ve İzmir Bornova Forum Kipa mağazaları ile İzmir Carrefour’da kurulacak atölyelerde yediden yetmişe herkes çikolata dolu mutlu anlar yaşayacak. 3-4 Aralık tarihleri ile 10-11 Aralık tarihlerinde tüm çikolata severler, seçtikleri çeşniler ile diledikleri şekillerde kendi çikolatalarını yapacak.

Atölyeye gelenler, önce çikolata yapmak istedikleri kalıpları seçecek. Ardından çikolatada kullanmak istedikleri fındık, Antep fıstığı, badem gibi farklı çeşnilere karar verecek ve çikolata şeflerinin yardımıyla birbirinden lezzetli çikolataları kendileri yapacak. Market alışverişlerinin sonunda da kendi yaptıkları çikolataları alabilecek ve isterlerse sevdiklerine hediye etme şansı yakalayacaklar.

Ülker Çikolata Atölyesi’nde çikolata yapabilmek için bu marketlerden 5 TL’lik Ülker Çikolata veya Ülker Golden ürünü alışveriş yapmanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT